10 piese vestimentare pe care o femeie, obligatoriu, trebuie să le deţină

  • 604 afişări
14 iunie 2018
10 piese vestimentare pe care o femeie, obligatoriu, trebuie să le deţină

Galerie foto

10 piese vestimentare pe care o femeie, obligatoriu, trebuie să le deţină (galerie foto)10 piese vestimentare pe care o femeie, obligatoriu, trebuie să le deţină (galerie foto)10 piese vestimentare pe care o femeie, obligatoriu, trebuie să le deţină (galerie foto)10 piese vestimentare pe care o femeie, obligatoriu, trebuie să le deţină (galerie foto)
Cel mai iubit stilist al vedetelor, de la Elle Macpherson, până la Blake Lively, Rosie a realizat un top 10 al pieselor vestimentare care ar trebui să se regăsească în garderoba fiecărei femei, indiferent de statutul pe care îl are.
 
Pentru un twist surprinzător, stilustul recomandă ca atunci când mergem într-o sesiune de shopping, să oferim o mai mare atenţie detaliilor. Iată care sunt cele 10 piese vestimentare care sunt nelipsite din garderoba feminină.
 
1. Tricoul sau cămaşa albă 
 
Cea mai versatilă piesă vestimentară este cămaşa albă care poate fi purtată cu uşurinţă atât la birou, cât şi într-un weekend cu prietenii sau la cină, oferind un aer nonşalant.
 
2. Jachetă biker de piele
 
Următoarea pe lista lui Rosie este jacheta biker de piele care se potriveşte oricărui stil şi, pe lângă asta, este la îndemâna oricărei femei, în orice situaţie. Fie că alegi să o porţi cu o bluză cu dantelă sau o rochie florală, cu siguranţă vei face furori.
 
3. Blazerul negru
 
O alternativă a jachetei de piele este blazerul negru care va domina în garderoba ta pentru mult timp de acum încolo.  Dacă doreşti să-ţi achiziţionezi un model, alege unul în funcţie de sezon­- mai gros, mai subţire, structurat, cu umeri laţi, epoleţi sau chiar cu butoni care să-l accesorizeze.
 
4. Jeanşi boyfriend
 
Perfecţi pentru a fi purtaţi alături de un blazer sunt jeanşii boyfriend pe care Rosie ne recomandă să îi purtăm cu orice ocazie.
 
5. Top în dungi
 
O altă piesă vestimentară clasică este topul în dungi. Luând în considerare faptul că potrivit tendinţelor, dungile sunt în trend de ani buni, şi acum este ocazia perfectă ca acestea să se regăsească în garderoba ta. 
 
6. Încălţăminte albă
 
O pereche simplă de pantofi sau sneakerşi îţi va sări în ajutor în orice moment şi te poate scoate din impas. Dacă te-ai plictisit de clasicul duo feminin al rochiilor înflorate purtate alături de sandale sofisticate sau pantofi cu toc, îţi recomndăm să încerci să le înlocuieşti cu o pereche de sneakerşi albi.
 
7. Pantaloni de piele
 
Pantalonii de piele sunt cea mai bună investiţie, mai ales atunci când alegem un model de calitate. 
 
8. Rochia neagră
 
Iată o piesă vestimentară cu care nu ai de ce să negociezi. Chiar şi dacă nu o accesorizezi, look-ul tău va fi unul impecabil şi impresionant.
 
9. O geantă sau o pereche de pantofi de designer
 
Când vine vorba de accesorii, stiliatul susţine că este ideal să cheltuim mai mult decât suntem obişnuiţi şi să cumpărăm mai puţine. Este de preferat să avem câteva accesorii în garderobă, dar toate să fie de calitate şi să arate impecabil.
 
10. Accesorii statement
 
O pereche de ochelari, o curea cu un logo evident, o pereche de cercei de mari dimensiuni, toate acestea vor avea un impact wow asupra look-ului tău şi, în plus, nu vei avea nevoie de prea multe accesorii pentru a ieşi în evidenţă.
 
Foto: 123rf

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!