4 piese vestimentare care reprezintă un must-have în 2017 şi pe care deja le deţii

  • 2136 afişări
4 piese vestimentare care reprezintă un must-have în 2017 şi pe care deja le deţii

14 martie 2017 Alexandra Necsoiu

În fiecare sezon, designerii readuc în garderoba noastră piese vestimentare de care eram îndrăgostite, care sunt actualizate în funcţie de noile tendinţe. Printre rochii şi fuste cu pliuri, sneakerşi şi genţi cu aplicaţii, iată care sunt cele patru piese vestimentare pe care deja le deţii şi care sunt un must-have în 2017.

Imprimeuri florale. Imprimeurile florale sunt ideale pentru sezonul cald, acestea fiind adaptate rochiilor lejere şi vaporoase care oferă un aer romantic. Alcătuite din diferite materiale şi texturi, toate acestea vor oferi cu uşurinţă luminozitate şi volum ţinutei pe care o adopţi.

Mâneci tip clopot. Acest trend oferă mai multă libertate cu ajutorul pieselor vestimentare, iar siluetele formate în urma lor sunt excentrice şi mult mai feminine. Trebuie să recunoaştem că este o actualizare briliantă făcută de designeri.

Paiete. Strălucitoare, elegante şi îndrăzneţe, paietele sunt o apariţie uluitoare, iar acest efect datează încă din 1930 oferind de fiecare dată un aer Hollywoodian. Dacă-ţi doreşti să adopţi acest trend, alege să porţi o singură piesă vestimentară sau un singur accesoriu pentru a nu crea o ţinută greoaie.

Accente metalice. Accentele metalice vor fi întotdeauna alegerea ideală indiferent de eveniment, dar mai ales că face parte dintr-u7n trend futuristic care nu necesită deloc accesorii pentru a ieşi în evidenţă.

Foto: Pinterest

Galerie foto

vezi galeria 8 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!