5 modele de sneakerşi care reprezintă un must-have în anul 2018

  • 2419 afişări
03 ianuarie 2018
5 modele de sneakerşi care reprezintă un must-have în anul 2018

Galerie foto

vezi galeria 5 foto

Sneakerşii s-au numărat dintotdeauna printre piesele vestimentare confortabile care nu trebuie să lipsească din garderoba feminină, iar în ultimii ani, indiferent dacă a fost vorba de ţinute elegante sau casual, au reuşit să ofere un look complex şi sofisticat.

Nici anul acesta nu vom sta prea departe de ei, fiind una dintre piesele cheie ale anului 2018. Cu toate acestea, există câteva modele de sneakerşi care reprezintă un must-have şi care, probabil, deja se află în garderoba ta.

Platforme. Sneakerşii cu platforme revin în tendinţe în anul 2018. Spre deosebire de anii ’90, versiunile din prezent sunt mult mai stylish. Fie că prefer modelele sporty sau inspirate din garderoba masculină, asigură-te că optezi pentru o pereche simplă, minimal.

Funde oversize. Ce-i drept, mărimea fundelor chiar nu contează. Cel mai important însă este ca acestea să îţi scoată ţinuta în evidenţă fără prea mult efort. În sezonul cald, nu vor fi prezenţi doar sneakrşii cu funde oversize, ci şi sandalele sau papucii. Pro tip: dacă nu vrei să investeşti într-un astfel de model, poţi aplica pe o pereche pe care nu o mai foloseşti, o fundă uriaşă.

Normcore. Dacă în trecut erau consideraţi potriviţi pentru ţinutele sport, marii designeri ne demonstrează ce efect interesant pot oferi sneakerşii ţinutelor, fiind prezenţi pe podium în prezentările de modă Chanel, Balenciaga şi Dior.

Jocuri de culori. Nu vorbim doar despre două sau trei nuanţe, ci despre modele care conţin tonuri aprinse de culori într-un număr cât mai mare. De cele mai multe ori, acestea au un efect complex şi interesant care ar transforma o ţinută simplă, banală, într-una super stylish.

Clasic. Modelele clasice ar trebui să fie nelipsite din garderoba feminină, mai ales că pot fi purtate în orice ţinută. De la Converse, până la clasicii sneakerşi albi, oricare dintre acestea pot fi piesa de rezistenţă a ţinutelor tale.                  

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: modele , tendinte 2018 , sneakersi
Comentarii / 1
  • reply HENRIETTA FERNANDO 05 ianuarie 2018 / 03:27

    Bună ziua, sunteți interesat să obțineți un împrumut ??? oferim împrumut de afaceri, împrumut de investiții, consolidarea datoriilor și multe altele. oferim o sumă mare companiilor cu sistemul nostru de transfer de garanție de 100%, vă conectăm până la banca noastră și obțineți împrumutul dvs. cu 24 de ore cu o rată a dobânzii de doar 2%
    Deci, trimiteți-ne un e-mail astăzi la: (fernandohenrietta@gmail.com) pentru a aplica acum pentru un împrumut.

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!