6 cămăşi care trebuie să se regăsească în garderoba feminină în sezonul cald

  • 1897 afişări
6 cămăşi care trebuie să se regăsească în garderoba feminină în sezonul cald

16 martie 2017

Poate că nu sunt piese vestimentare la fel de spectaculoase precum cele cu accente metalice sau cele din catifea însă, prin aspectul lor clasic, cămăşile reprezintă piesele vestimentare-cheie care trebuie să se regăsească în garderoba oricărei femei.

Să facem un exerciţiu de imaginaţie: ce altceva s-ar potrivit mai bine alături de o pereche de jeanşi ripped sau o fustă tip creion dacă nu o cămaşă? În acest sezon,  cu noi siluete şi mici actualizări, iată care sunt cele şase modele de cămăşi pe care trebuie să le deţii.

Foto: Pinterest

Galerie foto

vezi galeria 6 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 2
  • Atentie, noutate exceptionala in 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: andreea.gaidarof@gmail.com

  • Oferta noua pentru anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: afacere.profi.deacasa@gmail.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!