7 ţinute care te vor ajuta să obţii efectul de alungire al picioarelor

  • 790 afişări
7 ţinute care te vor ajuta să obţii efectul de alungire al picioarelor

18 mai 2017

Dacă îţi doreşti un fund bombat, poţi face milioane de exerciţii pentru a-l obţine. Dacă-ţi doreşti sâni mai mari, mhm, poţi apela, bineînţeles, la cabinetul unui doctor. Dar dacă-ţi doreşti picioare mai lungi, ei bine, în privinţa aceasta poţi doar să creezi o iluzie optică cu ajutorul a şapte ţinute pe care urmează să ţi le propunem.

Poartă o singură culoare din cap până-n picioare. O ţinută monocromă creează o linie alungită a picioarelor şi, automat, vei părea mult mai înaltă. Acest artificiu funcţionează indiferent de nuanţa pentru care optezi însă, o ţinută all black, nu doar că alungeşte, ci şi subţiază.

Încearcă o jachetă cropped. Iată o piesă vestimentară care te poate ajuta să creezi efectul de alungire al picioarelor mult mai uşor. Dacă alegi să porţi o rochie sau o fustă cu talie înaltă, cu ajutorul jachetei va fi greu să-ţi dai seama de unde-ţi încep picioarele. În felul acesta, va părea că talia ta este mult mai înaltă.

Optează pentru pantofi de culoarea pielii. Pentru a obţine efectul picioarelor lungi trebuie să creezi un joc vizual cu ajutorul accesoriilor pe care le porţi, în cazul de faţă, pantofii. Pentru un aspect reuşit, alege să porţi pantofi sau sandale cu toc înalt, de culoare nude, nicidecum balerini.

Piesele vestimentare cu talie înaltă, soluţia ideală.  Iată o regulă generală de care să ţii cont pentru a obţine efectul picioarelor alungite: optează pentru pantaloni sau jeanşi cu talie înaltă, dar şi de lungi dimensiuni, în special până-n pământ, care să acopere pantoful. Bineînţeles, pentru o astfel de piesă vestimentară, alege întotdeauna pantofi sau sandale cu toc.

Mix it! Pantaloni cu talie înaltă şi cropped top. Trebuie să fim recunoscătoare pentru faptul că exită pantalonii cu talie înaltă care ne pot ajuta să obţinem cu uşurinţă efectul mult dorit, dar pentru a-l dubla, un cropped top este ideal, deoarece acesta oferă iluzia unui trunchi mai scurt.

Ia în considerare dungile verticale. Dungile verticale vor fi întotdeauna în favoarea noastră. Pe lângă faptul că oferă iluzia unor picioare lungi, ne ajută să părem mai slabe şi cu o siluetă mult mai definită. Potrivită pentru un plus de efect, o fustă sau o rochie midi este alegerea perfectă pentru a obţine un look de model.

Cizme lungi. Ok, ştim. Sezonul cizmelor lungi a trecut, dar, trebuie să recunoaştem că, cizmele peste genunchi sunt un instrument magic pentru orice femeie. Alege să le porţi alături de o fustă mini, iar efectul va fi garantat. Pe lângă asta, vei fi şi extrem de atractivă.

Galerie foto

vezi galeria 7 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: tinute , efect , picioare lungi
Comentarii / 1
  • CASTIGI IN TIMPUL LIBER: NOI AM DAT DEJA EXTRA-BONUS 250 DE DOLARI! Lucrati acasa, la calculator, in timpul liber. Pe langa alte tipuri de castiguri, noi am dat deja și extra-bonus 250 DE DOLARI CHIAR DIN PRIMA LUNA a seriei de activitati speciale lansate la data de 12 aprilie 2017. Suntem pregatiti sa va ajutam pas cu pas, in asa fel incat sa castigati sigur, simplu si comod bani. Oferim si solicitam SERIOZITATE! Nu ne cautati decat dupa ce v-atihotarat cu seriozitate! Cereti detalii mai multe la adresa de email: friendshipandjobs@gmail.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!