8 lucruri estenţiale pe care orice femeie trebuie să le aibă în zilele ploioase

  • 400 afişări
8 lucruri estenţiale pe care orice femeie trebuie să le aibă în zilele ploioase

20 aprilie 2017

Zilele ploioase pot fi un adevărat coşmar pentru unele femei. Acestea îţi pot ruina machiajul, coafura sau chiar ţinuta. Pentru a nu întâmpina dificultăţi şi pentru a nu-ţi strica ziua, dar mai ales dispoziţia, iată 8 lucruri estenţiale pe care trebuie să le ai în zilele ploioase.

Un trench clasic. Trench-ul este nelipsit în zilele de vară, în special în zilele ploioase, iar dacă vrei să animi ţinuta pe care o porţi, optează pentru un model cu imprimeu floral sau pentru o culoare aprinsă care să te facă să ieşi în evidenţă.

Waterproof mascara. În cazul în care ploaia te-a prins pe drum spre serviciu şi nu ai ai o umbrelă la îndemână, un rimel rezistent la apă este ideal pentru astfel de momente.

Ghete de ploaie. Ghetele sau cizmele de ploaie pot fi alegerea perfectă atunci când vine vorba de zilele ploioase, iar avantajul lor este că pot fi adoptate extrem de  uşor atât în ţinutele casual, cât şi în cele office.

Umbrelă cu imprimeu. Pentru a avea o bună dispoziţie, atât ţinuta, cât şi accesoriile pe care le adopţi pot influenţa acest lucru, iar o umbrelă cu un imprimeu fancy sau creative poate fi alegerea ideaelă care să-ţi completeze ţinuta.

Sneakerşi cu accente metalice. Pe lângă faptul că se numără printre favoritele sezonului, sneakerşii cu accente metalice au abilitatea de a camufla stropii de ploaie şi de a păstra un aspect intact.

Jachetă cu accente mealice. Prea multe accente metalice? Categoric, nu! Mai ales dacă este un model de jachetă impermeabilă.

Geantă Nu risca să-ţi distrugi laptop-ul sau obiectele pe care le ţii în geantă. Pentru zilele ploioase, alege să porţi o geantă care nu permite apei să pătrundă în interiorul acesteia.

Spray anti-umezeală. Orice femeie ştie că atunci când părul se confruntă cu umezeala, acesta începe să aibă un aspect rebel, iar pentru a-l putea stăpâni, aplică un spray potrivit pentru umezeală.

Foto: Pinterest

Galerie foto

vezi galeria 8 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: femeie , lucruri esentiale , machiaj , ploaie
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!