Alina Eremia are un dressing de vis în noua ei casă. Cum arată garderoba ei

  • 4732 afişări
03 martie 2018
Alina Eremia are un dressing de vis în noua ei casă. Cum arată garderoba ei

Galerie foto

vezi galeria 5 foto
 
Alina Eremia a deschis uşa dressingului său plin cu piese unicat.  
 
Alina Eremia locuieşte într-un apartament cochet pe care l-a cumpărat de curând şi la care, după cum singură mărturiseşte, mai are de lucrat.
Un spaţiu important este dedicat dressing-ului impresionat, în care se regăsesc piese vestimentare, pline de culoare, unele vintage şi foarte scumpe. 
"Eu mi-aş defini stilul ca unul eclectic şi cu siguranţă a fost un întreg proces. Sunt eu însămi când vine vorba de haine. (...) Nu mă poartă hainele pe mine, port eu hainele".
"Efectiv nu mă pot abţine să nu cumpăr haine. Hainele au o valoare sentimentală, îmi place să mixez piesele, îmi place să am libertate de mişcare şi să mă simt confortabil. Îmi plac şi piesele clasice, dar şi cele sport chic. Iubesc genţile şi am o geantă pe care am purtat-o mult în ultima vreme. Fac shopping online, uneori îmi este greu să găsesc piesele pe care mi le doresc", a declarat artista în cadrul emisiunii "Acces Direct".
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: alina eremia , dressing
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!