Apariţia ministrului Culturii din Israel la Cannes. Rochia a stârnit un val de controverse

  • 1508 afişăriApariţia ministrului Culturii din Israel la Cannes. Rochia a stârnit un val de controverse

19 mai 2017Rochia pe care Miri Regev, ministrul Culturii din Israel, a purtat-o pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Cannes, miercuri seara, a generat numeroase ironii pe reţelele de socializare.
 Rochia, care înfăţişează o imagine panoramică din Ierusalim, o chestiune centrală a conflictului arabo-israelian, a fost creată pe comandă, pentru a marca a 50-a aniversare a Războiului de Şase Zile, informeaza The Hollywood Reporter.

Miri Regev, ministrul Culturii din Israel, a participat miercuri seara la ceremonia oficialăa de deschidere a celei de-a 70-a editii a Festivalului de Film de la Cannes.

Galerie foto

vezi galeria 5 foto


Ţinuta ei vestimentară a fost considerata o veritabilă ”declaraţie politică”, întrucat era decorată cu motive ce alcătuiau o vedere panoramică din Oraşul Vechi din Ierusalim, incluzând imagini cu Zidul Plângerii şi Cupola Stâncii.

Atât israelienii, cât şi palestinienii consideră că Ierusalim este capitala lor.

Reacţiile de pe reţelele de socializare au fost rapide şi intense, iar mulţi dintre utilizatorii Twitter au publicat versiuni modificate în Photoshop ale acelei rochii controversate.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: ministru , cannes
Comentarii / 1
  • Vreau sa recomand sa cititi acest articol informativ despre moda eu am ramas foarte multumita de informatie http://shoptime.md/sacauri-negre-pentru-femei-chisinau/

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!