Balenciaga, colecţie controversată la Paris Fashion Week. Brandul a lansat pantofi crocs de lux

  • 134 afişări
05 octombrie 2017
Balenciaga, colecţie controversată la Paris Fashion Week. Brandul a lansat pantofi crocs de lux

Galerie foto

Balenciaga, colecţie controversată la Paris Fashion Week. Brandul a lansat pantofi crocs de lux (galerie foto)Balenciaga, colecţie controversată la Paris Fashion Week. Brandul a lansat pantofi crocs de lux (galerie foto)Balenciaga, colecţie controversată la Paris Fashion Week. Brandul a lansat pantofi crocs de lux (galerie foto)Balenciaga, colecţie controversată la Paris Fashion Week. Brandul a lansat pantofi crocs de lux (galerie foto)

Noua colecţie de primăvară 2018, semnată de casa de modă Balenciaga a fost o apariţie spectaculoasă însă, un detaliu a reuşit din nou să aducă noi controverse.

După ce a lansat geanta de lux în formă de sacoşă albastră precum cea de la Ikea, iar mai apoi un nou model de pungă, brandul Balenciaga iese din nou în evidenţă cu o piesă vestimentară din colecţie, mai puţin obişnuiţi, dar cu un preţ pe măsură.

Brandul a lansat o pereche de pantofi de lux, în colaborare cu cei de la Crocs. Mai exact, pantofi roz, din cauciuc sau spumă, cu platformă şi găurele precum cei purtaţi pe plajă şi în apa mării de turişti, pe care îi poţi cumpăra cu câţiva euro. Însă, pentru că acum sunt produsul unei case de modă prestigioase, noii crocşi au preţul de sute de euro. Sunt, ce-i drept, acoperiţi de tot felul de briz-brizuri, insigne sub diverse forme.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: colectie , controversa , balenciaga , crocs
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!