Blake Lively, declaraţie de dragoste inedită pentru soţul ei, pe covorul roşu

  • 130 afişări
17 mai 2018
Blake Lively, declaraţie de dragoste inedită pentru soţul ei, pe covorul roşu

Galerie foto

vezi galeria 6 foto

Cu ultimele sale apariţiu pe covorul roşu, Blake Lively i-a făcut câteva declaraţii subtile soţului ei, Ryan Reynolds, cu ajutorul pieselor vestimentare.

Dacă la Met Gala actriţa a apărut pe covorul roşu purtând un clutch pe care era scris “Reynolds”, alături de iniţialele lui şi ale celor două fiice, a doua zi a ales să poarte o şapcă de baseball cu logo-ul Aviation Gin, compania pe care soţul ei o deţine.

Poate că cele două alegeri au trecut neobservate, acestea necesitând foarte multă atenţie pentru a putea fi descoperite şi descifrate, însă Blake şi-a arătat toată susţinerea pentru Ryan la premiera din New York a filmului Deadpool 2. Actriţa a ales să fie versiunea feminină a lui Deadpool, optând  pentru o rochie neagră din paiete, fără bretele, semnată Brandon Maxwell, elementul definitoriu fiind chiar eşarfa legată în talie.

Pentru a-şi completa look-ul, Blake a ales să poarte un ruj roşu aprins, cercei negri Lorraine Schwartz şi un clutch sclipitor care arată ca o casetă pe care scrie “Party Mix”, un alt detaliu specific personajului pe care Ryan Reynolds îl joacă.

Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!