Cel mai prost îmbrăcate celebrităţi de la Festivalul de Film de la Cannes

  • 2324 afişări
Cel mai prost îmbrăcate celebrităţi de la Festivalul de Film de la Cannes

18 mai 2017

Una dintre cele mai anticipate gale de film din acest an a avut loc, Festivalul de Film de la Cannes aniversând totodată cea de-a 70-a ediţie. A trecut doar o zi, iar covorul roşu a fost acaparat atât de ţinute excepţionale, cât şi de ţinute nu tocmai de bun gust pentru prestigiosul festival.

În momentul în care Hailey Baldwin a postat o fotografie pe Instagram cu ţinuta sa, aşteptările noastre au devenit tot mai mari însă, apariţia sa pe covorul roşu a lăsat de dorit, fiind cu totul diferită. Linia taliei şi detaliile tip peplum au “distrus” nuanţa spectaculoasă a rochiei şi aspectul fluid al acesteia.

De asemenea, Julianne Moore, a ales să poarte o rochie lungă, roşie, semnată Givenchy Couture. Cu toate astea, liniile de tip A nu au fost de partea ei, iar detaliile din jurul taliei nu au reuşit să-I scoată în valoare silueta.

Foto: Hepta

Galerie foto

vezi galeria 11 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!