Cele mai stylish ţinute pe care să le adopţi în luna august

  • 1262 afişări
Cele mai stylish ţinute pe care să le adopţi în luna august

03 august 2017 Alexandra Necsoiu

Sfârşitul verii este tot mai aproape şi, pentru că încă nu suntem pregătiţi să renunţăm la ţinutele vaporoase sau petrecerile la piscină, cu siguranţă trebuie să ne adaptăm garderoba sau cel puţin piesele vestimentare de vară.

Din fericire, luna august este luna în care poţi profita din plin de ultimele moment de vară, iar pentru asta, ai nevoie de cele mai stylish apariţii. Iată câteva ţinute care să te inspire!

Galerie foto

Cele mai stylish ţinute pe care să le adopţi în luna august (galerie foto)Cele mai stylish ţinute pe care să le adopţi în luna august (galerie foto)Cele mai stylish ţinute pe care să le adopţi în luna august (galerie foto)Cele mai stylish ţinute pe care să le adopţi în luna august (galerie foto)

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: august , vara , tinute
Comentarii / 2
  • Va propun un articol interesant http://www.shoptime.md/cizme-de-toamna-pentru-femei-in-chisinau/ despre moda si stil.

  • Oferta speciala lucru acasa: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!