Celine Dion nu se mai ascunde. Cântăreaţa iubeşte un bărbat cu 17 ani mai tânăr

  • 8188 afişări
Celine Dion nu se mai ascunde. Cântăreaţa iubeşte un bărbat cu 17 ani mai tânăr

26 iulie 2017


Cântăreaţa în vârstă de 49 de ani pare să-şi fi găsit echilibrul după moartea soţului său, Rene Angelil, în braţele lui Pepe Munoz, un dansator cu 17 ani mai tânăr ca ea, scrie parismatch.


Munoz face parte din trupa care o însoţeşte pe Celine la concerte, fiind descoperit în urma unui concurs lasant lansat de cântăreaţă.

Dacă la început artista nu a vrut să recunoască faptul că trăieşte o poveste de dragoste cu Pepe, faptul că au început să fie văzuţi tot mai des împreună i-a dat de gol.

Céline Dion a fost căsătorită cu producătorul muzical René Angélil, care a lansat-o în cariera internaţională în anii 1980-1990. Ei s-au căsătorit în 1994, la Montreal. Din căsnicia lor au rezultat trei copii, René-Charles, de 16 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, de 6 ani. Angélil a fost răpus de cancer la gât la 14 ianuarie 2016.

Foto: Hepta

Galerie foto

vezi galeria 5 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: celine dion , restaurant , cina , pepe munoz
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!