Celine Dion nu se mai ascunde. Cântăreaţa iubeşte un bărbat cu 17 ani mai tânăr

  • 8212 afişări
Celine Dion nu se mai ascunde. Cântăreaţa iubeşte un bărbat cu 17 ani mai tânăr

26 iulie 2017


Cântăreaţa în vârstă de 49 de ani pare să-şi fi găsit echilibrul după moartea soţului său, Rene Angelil, în braţele lui Pepe Munoz, un dansator cu 17 ani mai tânăr ca ea, scrie parismatch.


Munoz face parte din trupa care o însoţeşte pe Celine la concerte, fiind descoperit în urma unui concurs lasant lansat de cântăreaţă.

Dacă la început artista nu a vrut să recunoască faptul că trăieşte o poveste de dragoste cu Pepe, faptul că au început să fie văzuţi tot mai des împreună i-a dat de gol.

Céline Dion a fost căsătorită cu producătorul muzical René Angélil, care a lansat-o în cariera internaţională în anii 1980-1990. Ei s-au căsătorit în 1994, la Montreal. Din căsnicia lor au rezultat trei copii, René-Charles, de 16 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, de 6 ani. Angélil a fost răpus de cancer la gât la 14 ianuarie 2016.

Foto: Hepta

Galerie foto

Celine Dion şi Pepe Munoz, duo de excepţie. Amândoi au cinat în ţinute all black (galerie foto)Celine Dion şi Pepe Munoz, duo de excepţie. Amândoi au cinat în ţinute all black (galerie foto)Celine Dion şi Pepe Munoz, duo de excepţie. Amândoi au cinat în ţinute all black (galerie foto)Celine Dion şi Pepe Munoz, duo de excepţie. Amândoi au cinat în ţinute all black (galerie foto)
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: celine dion , restaurant , cina , pepe munoz
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!