Chanel, prezentare de modă inedită, printr-o pădure întunecată

  • 367 afişări
12 martie 2018
Chanel, prezentare de modă inedită, printr-o pădure întunecată

Galerie foto

Chanel, prezentare de modă inedită, printr-o pădure întunecată (galerie foto)Chanel, prezentare de modă inedită, printr-o pădure întunecată (galerie foto)Chanel, prezentare de modă inedită, printr-o pădure întunecată (galerie foto)Chanel, prezentare de modă inedită, printr-o pădure întunecată (galerie foto)

Dacă până acum show-urile de modă au avut ca décor aeroporturi, staţii spaţiale, magazine alimentare şi multe altele, pe parcursul anilor, celebra casă de modă Chanel şi-a mutat podiumurile în toate locaţiile posobile.

Pentru prezentarea colecţiei de toamnă 2018, brandul a optat pentru un décor natural, transformând Grand Palais într-o mare pădure întunecată. Invitaţii au fost introduşi în atmosfera sezonului de toamnă, iar pentru asta, până şi invitaţiile la această prezentare au fost îmbrăcate în frunze. Podiumul a fost complet acoperit de frunze ruginii, peisajul fiind completat de copaci înalţi.

Cu această prezentare inedită, Chanel a încheiat Săptămâna Modei de la Paris.

Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: chanel , padure , prezentare de moda
Comentarii / 2
  • reply Camila Rodela 14 mai 2018 / 02:30

    Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să…

  • Cautam din timp moderatori de anunturi. Cerem seriozitate.Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: adi_uifelean@yahoo.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!