Chanel, prezentare de modă inedită, printr-o pădure întunecată

  • 315 afişări
12 martie 2018
Chanel, prezentare de modă inedită, printr-o pădure întunecată

Galerie foto

vezi galeria 15 foto

Dacă până acum show-urile de modă au avut ca décor aeroporturi, staţii spaţiale, magazine alimentare şi multe altele, pe parcursul anilor, celebra casă de modă Chanel şi-a mutat podiumurile în toate locaţiile posobile.

Pentru prezentarea colecţiei de toamnă 2018, brandul a optat pentru un décor natural, transformând Grand Palais într-o mare pădure întunecată. Invitaţii au fost introduşi în atmosfera sezonului de toamnă, iar pentru asta, până şi invitaţiile la această prezentare au fost îmbrăcate în frunze. Podiumul a fost complet acoperit de frunze ruginii, peisajul fiind completat de copaci înalţi.

Cu această prezentare inedită, Chanel a încheiat Săptămâna Modei de la Paris.

Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: chanel , padure , prezentare de moda
Comentarii / 1
  • Cautam din timp moderatori de anunturi. Cerem seriozitate.Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: adi_uifelean@yahoo.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!