Culoarea care te face să ai mai mult sex-appeal

  • 214 afişări
Culoarea care te face să ai mai mult sex-appeal

13 septembrie 2017

Un studiu recent publicat în Jurnalul European de Psihologie Socială a constatat că oamenii se simt mai atrăgători din punct de vedere fizic atunci când poartă culori deschise, scrie Adevărul potrivit huffingtonpost.com.

Cercetătorii din Germania au observat comportamentul a 180 de studenţi, în timp ce purtau cămăşi roşii sau albastre. Au fost duşi în camere mici, care conţineau oglinzi pentru a-şi observa propriile reflecţii. De asemenea, au făcut un experiment în care subiecţii şi-au făcut fotografii în loc să se uite în oglindă.

Galerie foto

vezi galeria 15 foto

Cei care purtau roşu s-au evaluat ca fiind mai încrezători şi extrem de atrăgători în comparaţie cu ceilalţi. De asemenea, ei au simţit că inclusiv sex-appeal-ul le-a crescut.

Există însă şi unele excepţii, aşa-numitul „efect roşu“ poate să nu funcţioneze la persoanele mult prea timide care nu iubesc să fie în centrul atenţiei. Dacă vei purta zilnic piese vestimentare roşii, încrederea în sine şi sex-appeal-ul pot dispărea.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: sex-appeal , culoare , tinute , studiu
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!