Cum să porţi haina în tonuri camel. Ţinute adoptate de bloggeri şi celebrităţi care să te inspire

  • 1639 afişări
Cum să porţi haina în tonuri camel. Ţinute adoptate de bloggeri şi celebrităţi care să te inspire

06 februarie 2017 Alexandra Necsoiu

Cu siguranţă în garderoba ta se regăseşte o haină neagră care să-ţi ofere acel aer elegant de care ai nevoie în acest sezon însă, aceasta a devenit o piesă vestimentară plictisitoare şi care nu mai are un impact atât de puternic.

Bineînţeles, atât fashion bloggerii, cât şi celebrităţile au renunţat la hainele monotone şi au ales să le poarte pe cele în tonuri camel. Această nuanţă reprezintă o adevărată provocare pentru multe dintre noi în sezonul rece, dar totodată, este o alegere care ne oferă eleganţă şi rafinament şi care face ca look-ul adoptat să fie unul extrem de sofisticat şi discret.

Iată cum au ales vedetele şi bloggerii să poarte haina camel şi lasă-te inspirată de acestea. Camel este noul negru.

Foto: Hepta

Galerie foto

vezi galeria 10 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 3
  • Un rafinament in garderopa il veti avea cu ajutotul magazinuluihttp://shoptime.md/haine-pentru-femei/rochii/

  • Foarte tare articol, mia placut, iubesc sa citsc tot ce tine de moda si stil, asta pentru mine e un giob, un magazin tare bun de imbracaminte http://www.shoptime.md/, recomand

  • Oferta convenabila in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii:onlineproiect86@gmail.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!