Cum să porţi piesele vestimentare în dungi, iarna. Inspiră-te din stilul Oliviei Palermo

  • 177 afişări
11 ianuarie 2018
Cum să porţi piesele vestimentare în dungi, iarna. Inspiră-te din stilul Oliviei Palermo

Galerie foto

Cum să porţi piesele vestimentare în dungi, iarna. Inspiră-te din stilul Oliviei Palermo (galerie foto)Cum să porţi piesele vestimentare în dungi, iarna. Inspiră-te din stilul Oliviei Palermo (galerie foto)Cum să porţi piesele vestimentare în dungi, iarna. Inspiră-te din stilul Oliviei Palermo (galerie foto)Cum să porţi piesele vestimentare în dungi, iarna. Inspiră-te din stilul Oliviei Palermo (galerie foto)

O regulă tradiţională în modă spune că niciodată nu ar trebui să purtăm mai multe imprimeuri într-o ţinută, fie că este vorba de dungi sau accente florale.

Cu toate astea, acest mit a fost demontat atât de marile case de modă, cât şi de renumiţi bloggeri, printre care se numără şi Olivia Palermo. De-a lungul timpului, mai ales în sezonul rece, Olivia nu a ezitat să poarte piesele vestimentare în dungi, în special alături de alte imprimeuri.

Iată câteva ţinute care să te inspire şi cum să porţi cu stil piesele vestimentare în dungi.

Foto: hepta

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: stil , iarna , dungi , olivia palermo , tinute
Comentarii / 2
  • Anunt munca numai part-time: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email:onlineproiect86@gmail.com

  • Accesorii pentru femei in Moldova http://shoptime.md/haine-pentru-femei/accesorii/

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!