Cum să speli corect fularul fără să-l deteriorezi

  • 83 afişări
Cum să speli corect fularul fără să-l deteriorezi

10 octombrie 2017

Invetitabil, anumite piese vestimentare din garderoba noastră necesită o îngrijire mai atentă şi delicată. Pentru început, eşarfele sau fularele pot fi o problemă, mai ales când vine vorba de materiale. Iată ce trebuie să faci şi de ce ai nevoie pentru a le curăţa fără să le deteriorezi.

Ai nevoie de:

  • Şampon pentru bebeluşi
  • Un bol mare cu apă (sau lighean)

Ce trebuie să faci: Umple bolul cu apă rece şi toarnă câteva picături de şampon de bebeluşi. Amestecă produsul cu mâna şi pune eşarfa sau fularul în apă. Lasă la înmuiat timp de 10 minute (nu mai mult pentru că se poate deteriora materialul), apoi aruncă apa cu şampon în timp ce ţii eşarfa în bol. Adaugă iar o cantitate mare de apă şi clăteşte eşarfa până când elimini tot săpunul. Repetă procesul până consideri că eşarfa este clătită. Scurge-o şi las-o la uscat pe o suprafaţă netedă şi aerisită.

Nu spăla eşarfa sau fularul direct sub jetul de apă, deoarece presiunea poate distruge materialul. De asemenea, poţi folosi această metodă pe orice tip de material, câtă vreme le speli pe rând.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: fular , esarfa , spalare , ingrijire
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!