De Crăciun, Delia vinde pe site-ul său cârnaţi, sarmale şi ceapă. Cât costă "preparatele"

  • 324 afişări
18 decembrie 2017
De Crăciun, Delia vinde pe site-ul său cârnaţi, sarmale şi ceapă. Cât costă "preparatele"

Galerie foto

vezi galeria 9 foto

În preajma sărbătorilor, Delia pregăteşte mai multe surprize fanilor ei. Printre acestea se numără un nou site,  şi magazinul online unde se regăseşte o colecţie specială de sweatshirts Limited Edition cu tematică de Crăciun.

Aşa cum şi-a obişnuit publicul, colecţia artistei este una surprinzătoare şi plină de umor, pentru că inspiraţia a fost luată din… gastronomia românească. Astfel, toţi cei care vor cumpăra haine din noua colecţie vor purta cele mai apreciate bucate pe care românii le pun pe masa de Crăciun: sarmale cu mămăliguţă, cârnaţi, brânză, ceapă şi nelipsitul cozonac.

Cele 4 sweatshirts puse în vânzare au fost alese dintre cele 9 modele create de Delia, pe care artista le-a postat pe pagina ei de Instagram, unde cei care o urmăresc au votat printurile care le-au plăcut cel mai mult.   

Grafica pentru sweatshirts aparţine lui Dimitri Caceaune şi David Gal, iar producţia a fost realizată de Lana. Doritorii le pot achiziţiona online, de pe https://shop.deliaofficial.ro/.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: craciun , sarmale , bluza , delia
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!