Designeri români şi internaţionali

 • Scandaluri şi tragedii care au marcat lumea modei Scandaluri şi tragedii care au marcat lumea modei

  Lumea modei şi controversele sale.

 • Colecţia Graphic Capsule by Stephan Pelger - colaborare inedită cu Ileana Badiu Colecţia Graphic Capsule by Stephan Pelger - colaborare inedită cu Ileana Badiu

  Stephan Pelger, designerul care îmbracă cele mai apreciate persoane publice din România, dar şi din străinătate, lansează în aceasta lună o extensie a colecţiei Graphic Capsule pre spring 2014. Colecţia este disponibilă doar în magazinul Eva – Design Românesc, experiment urban dedicat designerilor români de top şi în showroom-ul Stephan Pelger.

 • Anul acesta se poartă genţile cu personalitate Anul acesta se poartă genţile cu personalitate

  Kinga Varga are câteva propuneri demne de luat în seamă pentru ca tu să te simţi specială! Designerul aduce în atenţia doamnelor, “geanta cu mesaj”.

 • Ea a creat rochia de divorţ! Ea a creat rochia de divorţ!

  Silvia Terziu este primul designer roman care aduce în atenţia fashionistelor rochia de divorţ!

 • Cum era mama lui Karl Lagerfeld? Cum era mama lui Karl Lagerfeld?

  Karl Lagerfeld şi-a făcut un renume nu numai din hainele pe care le creează pentru Chanel şi Fendi, ci şi din comentariile acide.

 • PFW by iPhone PFW by iPhone

  Prezentările de pe catwalk au luat sfârşit şi, odată cu ele, s-a domolit şi everfescenţa chic a unui întreg oraş. The One face un review high res al unor momente memorabile la Paris Fashion Week. text de vicki nicola; fotografii de ANDREI NICA

 • Plângere împotriva lui Karl Lagerfeld Plângere împotriva lui Karl Lagerfeld

  Asociaţia franceză Belle, ronde, sexy et je m'assume (Frumoasă, plinuţă, sexy şi mă accept aşa cum sunt) a depus, marţi, plângere împotriva designerului german Karl Lagerfeld, după ce acesta a declarat într-o emisiune, la începutul lui octombrie, că femeile supraponderale nu au ce căuta pe podium, relatează Mediafax.

 • Un nou început pentru Jeremy Scott Un nou început pentru Jeremy Scott

  Cunoscut pentru stilul şi creaţiile excentrice, Jeremy Scott a fost numit ieri noul director de creaţie al brand-ului Moschino SpA.

 • Karl Lagerfeld va fi profesor la universitate Karl Lagerfeld va fi profesor la universitate

  După cum bine ştim, Karl Lagerfeld este o persoană extrem de ocupată. Acesta este designer pentru trei case de modă - Chanel, Fendi şi Karl Lagerfeld, colaborează cu diverse brand-uri de mass-market, este fotograf, editor şi mai nou, profesor.

 • Nicolas Ghesquiere, noul designer pentru Louis Vuitton? Nicolas Ghesquiere, noul designer pentru Louis Vuitton?

  Conform speculaţiilor din presa de specialitate, Nicolas Ghesquiere va fi numit noul director creativ la Louis Vuitton.

 • Designerul Silvia Terziu îşi prezintă colecţia la Experience Fashion Extravaganza Designerul Silvia Terziu îşi prezintă colecţia la Experience Fashion Extravaganza

  Pentru Silvia Terziu 2013 a fost un an norocos. A participat la cele mai importante prezentări, târguri şi festivaluri de modă atat din ţară cât şi de la Paris, şi astazi urcă pe podium la Timisoara, în cadrul unui eveniment de amploare, Experience Fashion Extravaganza, alături de nume mari ale modei româneşti.

 • Marc Jacobs şi partenerul său Harry Louis s-au despărţit Marc Jacobs şi partenerul său Harry Louis s-au despărţit

  Designer-ul american Marc Jacobs şi partenerul său Harry Louis au decis să-şi spună “adio”. Louis a anunţat acest lucru pe contul său de Instagram, postând o imagine cu el şi Marc cu un efect de geam spart pe deasupra.

 • Brand-ul Roberto Cavalli are un nou designer Brand-ul Roberto Cavalli are un nou designer

  La un an după plecarea sa de la atelierul designer-ului Diane von Furstenberg, creatorul de modă francez Yvan Mispelaere a fost numit directorul de design la Roberto Cavalli, o poziţie nou creată în cadrul brand-ului.

 • Designeri legendari: de la „răţuşca cea urâtă”, la idoli Designeri legendari: de la „răţuşca cea urâtă”, la idoli

  Sunt talentaţi, o lume întreagă aşteaptă să vadă, sezon după sezon, ce lansează pe catwalk, sunt designeri legendari cu o vastă experienţă în industria modei. Deşi acum se mândresc cu fizicul lor şi cu un stil vestimentar în pas cu moda, nu se poate spune acelaşi lucru şi despre felul în care arătau la începutul carierei.

 • Jimmy Choo, designer-ul care nu a creat nici un pantof Jimmy Choo, designer-ul care nu a creat nici un pantof

  Tamara Mellon partenera de afaceri a lui Jimmy Choo a declarat că acesta nu a creat nici un pantof în întreaga sa carieră, deşi brand-ul îi poartă numele.

 • Isabel Marant creează haine pentru femeia modernă Isabel Marant creează haine pentru femeia modernă

  Isabel Marant a prezentat cea mai recentă colecţie la Paris Fashion Week pentru sezonul primăvară/vară 2014.

 • Casa lui Gianni Versace se redeschide ca hotel Casa lui Gianni Versace se redeschide ca hotel

  Fosta casă a designer-ului Gianni Versace a fost vândută ieri pentru suma de 41.5 milioane de dolari. Proprietatea a fost cumpărată de compania VM South Beach LLC, care deţine şi hotelul Victor, situat lângă aceasta.

 • Tom Ford preferă femeile naturale Tom Ford preferă femeile naturale

  Designer-ul Tom Ford, cunoscut pentru creaţiile sale pline de sex-appeal, a declarat recent într-un interviu acordat ziarului Telegraph, că şi-ar dori ca tinerele fete din zilele noastre să fie mai naturale.

 • Roberto Cavalli şi-a publicat autobiografia Roberto Cavalli şi-a publicat autobiografia

  După patru ani în care şi-a scris cu minuţiozitate memoriile, Roberto Cavalli a participat ieri la lansarea oficială a cărţii sale autobiografice intitulată “Just Me!”.

 • Vivienne Westwood ne îndeamnă să cumpărăm mai puţine haine Vivienne Westwood ne îndeamnă să cumpărăm mai puţine haine

  Designer-ul Vivienne Westwood a preferat să stea în primul rând la prezentarea propriei colecţii alături de vedete şi jurnalisti de modă, în loc să aştepte în backstage până la finalul show-ului.