Dreptul la pantofi - ghid despre pantofi damă, sandale, cizme

 • Chiara Ferragni a lansat a doua colecţie de pantofi Chiara Ferragni a lansat a doua colecţie de pantofi

  După ce a debutat cu prima ei colecţie de pantofi sezonul trecut, bloggerul de modă Chiara Ferragni şi-a lansat, de curând, cea de a doua colecţie. Creaţiile italiencei sunt extrem de apreciate de specialiştii din domeniu şi la mare căutare printre amatoarele de pantofi!

 • Ghetele de zi cu zi - botine în tendinţe Ghetele de zi cu zi - botine în tendinţe

  Este momentul să renunţi la cizmele care te-au ajutat pe tot parcursul ierni si să îţi adaptezi garderoba începutului de primăvară. Ghetele de zi cu zi sunt aliatul perfect pentru o tranziţie cât mai lină, parte a unor outfituri cool & chic.

 • Sneakerşi de lux – sport cu stil Sneakerşi de lux – sport cu stil

  Mania pantofilor sport este departe de a se fi încheiat., iar sezonul de toamnă/iarnă 2014-2015 (ca de altfel şi cel următor) nu face decat să confirme supremaţia acestui trend în garderoba noastră.

 • Pantofi de mireasă - ce se poartă în 2015 Pantofi de mireasă - ce se poartă în 2015

  Pregătirile pentru sezonul de nunţi 2015 încep încă de pe acum, iar noi, în mod tradiţional, îţi vom propune o trecere în revistă a celor mai în vogă modele de pantofi de mireasă, ce se vor asorta perfect rochiei alese.

 • Ce pantofi se poartă în 2015 Ce pantofi se poartă în 2015

  Sezonul de primăvară/vară 2015 este intrigant şi plin de surprize inedite.

 • Pantofi pentru Revelion - Surprinde Anul Nou cu pantofi noi! Pantofi pentru Revelion - Surprinde Anul Nou cu pantofi noi!

  Se spune că este bine ca Anul Nou să te surprindă cu un obiect nou asupra ta. Ce motiv mai bun pentru a-ţi cumpăra o nouă pereche de pantofi, tocmai la timp pentru a sărbători Revelionul!

 • Roşul este sexy- poartă pantofii momentului Roşul este sexy- poartă pantofii momentului

  Fascinaţia pantofilor roşii nu se va sfarsi niciodată, iar eroinele modern sunt dotate cu cel puţin o pereche de conduri fermecători în varianta roşie.

 • Top 5 modele de pantofi care se asortează oricărei ţinute Top 5 modele de pantofi care se asortează oricărei ţinute

  Desi dorinta fiecarei femei este sa aiba o colectie cat mai diversificata de pantofi, sunt anumite perechi care te pot scoate din orice incurcatura. Clasice si versatile, acestea sunt potrivite atat ziua, cat si seara, asociate unor tinute casual si deopotriva elegante.

 • Cizmele colant, între sexy şi cool Cizmele colant, între sexy şi cool

  Oricât aş încerca să îmi ascund entuziasmul cu privire la subiectul cizmelor colant, îmi este teamă că nu voi reuşi. Cel mai sexy item al sezonului, perechea de încălţăminte care va intoarce capete şi va frânge inimi, este disponibilă în sezonul de toamnă/iarnă 2014-2015 într-o varietate de modele şi culori, ce sigur nu te vor lăsa rece nici pe tine.

 • Start la shopping: 20 modele de cizme joase Start la shopping: 20 modele de cizme joase

  Cizmele, favoritele sezonului, vin şi de această dată într-o paletă impresionantă de modele, pentru a se transforma rapid în aliatul perfect pentru vremea capricioasă.

 • Mic şi mare - cumpără pantofi la fel, dar diferiţi! Mic şi mare - cumpără pantofi la fel, dar diferiţi!

  Cunoşti momentul acela în care faci o pasiune atat de mare pentru o pereche de pantofi că ai cumpăra-o la nesfârşit? Ei bine, vestea bună pentru tine în acest sezon este ca poţi achiziţiona pantofii preferaţi într-o asortare perfectă. Cu toc mic sau mare, sport sau elegant, acelaşi motiv, acelaşi prin sau aceeaşi combinaţie de culori te aşteapta adaptată fiecărui model de pantof în parte.

 • Cum stai cu platformele? Pantofi cool de toamnă Cum stai cu platformele? Pantofi cool de toamnă

  Incălţămintea cu platformă va rămâne mereu alternativa ideală la tocurile clasice, adoptată mai ales de cele ce preferă un grad sporit de confort. Este şi motivul pentru care în fiecare sezon te întâlneşti cu atât de multe modele de pantofi, botine sau cizme cu talpă ortopedică, de fiecare dată reinterpretate în acord cu tendinţele momentului.

 • Cizmele momentului vin din anii '60 Cizmele momentului vin din anii '60

  Dacă ne gândim la Jackie O (Kennedy), la Audrey Hepburn, la Jane Birkin, ne vom da seama imediat de ce moda aniilor ’60 se impune încă în tendinţele contemporane, cu precădere în sezonul de toamnă/iarnă 2014-2015, unde aduce un aer retro şi ultra-feminim.

 • Alege pantofi cu toc mediu, de dimineaţă până seară Alege pantofi cu toc mediu, de dimineaţă până seară

  De când am descoperit pantofii cu tocul mediu, cu greu mai acord atenţie celorlalte modele de încălţăminte. Si aparent, fenomenul este global, întrucât încălţămintea cu toc mediu este în momentul actual cea mai râvnită, fiind aliatul ideal pe tot parcursul zilei.

 • 20 de modele de cizme peste genunchi 20 de modele de cizme peste genunchi

  Cred că a venit momentul acela din an în care trebuie să profităm de cele mai sexy modele de cizme. Chiar dacă nu ai renunţat încă la pantofi şi faci cu greu trecerea la încălţămintea de sezon, îţi recomand să prospectezi puţin piaţa cizmelor peste genunchi şi îţi garantez că toamna ta va fi mult mai plăcută.

 • 20 de modele de botine cool pentru toamna asta 20 de modele de botine cool pentru toamna asta

  Cred că putem declara lejer că sezonul de toamnă/iarnă 2014-2015 este în mod evident sezonul de glorie al botinelor. Capitolul încălţăminte îmbracă în acest sezon noi dimensiuni, iar botinele sunt principalele vinovate de acest lucru.

 • 10 modele de pantofi de toamnă sub 150 de lei 10 modele de pantofi de toamnă sub 150 de lei

  Ti-ai scos la înaintare pantofii de sezon? Dacă nu ai făcut-o încă sau ai constatat că îţi lipseste o pereche esenţială, ţi-am pregătit o selecţie cool de modele de încălţăminte destinate toamnei, toate sub 150 lei.

 • Botinele sanda - cum menţii vara şi în sezonul rece Botinele sanda - cum menţii vara şi în sezonul rece

  Materialele ultra-vaporoase, piesele lejere, sandalele, sunt înlocuite de cele mai în vogă item-uri pentru toamnă/iarnă.

 • Botinele de toamnă - must have-ul sezonului Botinele de toamnă - must have-ul sezonului

  Botinele par a fi cel mai râvnit item care ne va însoţi pe parcursul anotimpului rece.

 • Preview tendinţe pantofi - scurtă introducere în moda toamnei Preview tendinţe pantofi - scurtă introducere în moda toamnei

  Toamna se simte deja, aşa că avem o scurtă introducere în cele mai hot tendinţe de pantofi pentru sezonul de toamnă/iarnă 2014.