Giorgio Armani Privé Haute Couture Primăvară-Vară 2017

  • 342 afişări
Giorgio Armani Privé Haute Couture Primăvară-Vară 2017

26 ianuarie 2017 Alexandra Necsoiu

Portocaliul este noul negru, spune maestrul Giorgio Armani, cel care a ales pentru prezentarea noii sale colecţii Haute Couture de primăvară-vară atât o temă, cât şi tonuri de culoare neaşteptate.

Ce-I drept, nu este prima oară când Armani reuşeşte să impresioneze cu ajutorul nuanţelor alese, dar şi a detaliilor florale brodate. Iată cum arată noua colecţie semnată Giorgio Armani, de primăvară-vară 2017.

Foto: Hepta

Galerie foto

vezi galeria 19 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: armani , primavara , vara , colectii , colectie
Comentarii / 1
  • In 2017 doar in Romania, dupa aceea pe toata planeta. Job-ul care nu trebuie rata. Fara experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: podan99@gmail.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!