Îmbrăcate la fel pe covorul roşu la Cannes. Cui îi stă mai bine?

  • 2424 afişări
Îmbrăcate la fel pe covorul roşu la Cannes. Cui îi stă mai bine?

19 mai 2017

Pe covorul roşu, în cea de-a doua zi a Festivalului de Film de la Cannes, am fost surprinse de o apariţie…dublă.

Modelul fancez, Thylane Blondeau şi una dintre invitate au purtat aceeaşi rochie, aceasta fiind un model al casei de modă Dior.

Thylane a ales să accesorizeze ţinuta sa cu ajutorul unui inel dublu de la Glam’Azone, o pereche de cercei cu forme multiple de la My Twin şi două brăţări subţiri de la Messika Paris. Modelul a ales un machiaj neutru, păstrând un aspect cât mai natural, pe când invitata a dorit să obţină un look proeminent, optând pentru un ruj roşu care să-i evidenţieze trăsăturile.

Foto: Hepta

Galerie foto

vezi galeria 5 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 2
  • CASTIGI PART-TIME: NOI AM DAT DEJA EXTRA-BONUS 250 DE DOLARI! Lucrati acasa, la calculator, in timpul liber. Pe langa alte tipuri de castiguri, noi am dat deja și extra-bonus 250 DE DOLARI CHIAR DIN PRIMA LUNA a seriei de activitati speciale lansate la data de 12 aprilie 2017. Suntem pregatiti sa va ajutam pas cu pas, in asa fel incat sa castigati sigur, simplu si comod bani. Oferim si solicitam SERIOZITATE! Nu ne cautati decat dupa ce v-ati hotarat cu seriozitate! Cereti detalii mai multe la adresa de email: sorin.tomuletiu@gmail.com

  • BANI IN TIMPUL LIBER: NOI AM DAT DEJA EXTRA-BONUS 250 DE DOLARI! Lucrati acasa, la calculator, in timpul liber. Pe langa alte tipuri de castiguri, noi am dat deja și extra-bonus 250 DE DOLARI CHIAR DIN PRIMA LUNA a seriei de activitati speciale lansate la data de 12 aprilie 2017. Suntem pregatiti sa va ajutam pas cu pas, in asa fel incat sa castigati sigur, simplu si comod bani. Oferim si solicitam SERIOZITATE! Nu ne cautati decat dupa ce v-ati hotarat cu seriozitate! Cereti detalii mai multe la adresa de email: podan99@gmail.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!