Kate Middleton, ravisantă la botezul Prinţului Louis, anostă la ceremonia Royal Air Force

  • 1745 afişări
11 iulie 2018
Kate Middleton, ravisantă la botezul Prinţului Louis, anostă la ceremonia Royal Air Force

Galerie foto

vezi galeria 8 foto
Kate Middleton şi Prinţul William şi-au botezat al treilea copil, Prinţul Louis Arthur Charles, în cadrul unei ceremonii restrânse.
 
Aşa cum era de aşteptat, Ducesa de Cambridge a avut o apariţie impecabilă, alegând să poarte o rochie albă, creaţie a designerului său preferat, Alexander McQueen, cel care i-a asigurat ţinutele şi la botezul celorlalţi doi copii ai săi. Pentru accesorizarea ţinutei, Kate Middleton a optat pentru o pălărie fantezistă Jane Taylor. 
 
Deşi la botez a avut o apariţie impecabilă, avea un ten luminos şi radia de fericire, a doua zi, în timpul Aniversării Centenarului Royal Air Force, imaginea Ducesei de Cambridge s-a schimbat total. Apariţia lui Kate Middleton a fost una anostă, soţia Prinţului William alegând să poarte o rochie în nuanţă albastru pal, modelul amintindu-ne de apariţia sa la nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle, unde a purtat aceeaşi creaţie, doar că în nuanţă galben pal, singura diferenţă regăsindu-se la lungimea mânecilor.
 
Cel de-al treilea copil al Ducilor de Cambridge a fost botezat la Capela Regală a Palatului St. James. 
 
 
Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!