La 13 ani, fiica lui Ingrid Vlasov este o fashionista convinsă. Are propriul ei stilist

  • 2136 afişări
La 13 ani, fiica lui Ingrid Vlasov este o fashionista convinsă. Are propriul ei stilist

20 septembrie 2017


Galerie foto

La 13 ani, fiica lui Ingrid este o fashionista convinsă. Are propriul ei stilistLa 13 ani, fiica lui Ingrid este o fashionista convinsă. Are propriul ei stilistLa 13 ani, fiica lui Ingrid este o fashionista convinsă. Are propriul ei stilistLa 13 ani, fiica lui Ingrid este o fashionista convinsă. Are propriul ei stilist

La 13 ani, Noelle, fiica de o frumuseţe răpitoare a celebrului designer Ingrid Vlasov, este o "fashionista" convinsă.


Micuta Noelle se ocupa de propriul blog de moda care are un real succes si pe care il imbunatateste mereu cu sedinte foto incendiare si video-uri inedite.

Fiica lui Marian Nedelcu şi a lui Ingrid Vlasov, Noelle nu are doar propriul blog vestimentar, ci, la doar 13 ani, are şi propriul stilist. Dintr-un tată model şi o mamă designer, Noelle este în lumea modei încă de când avea doar câţiva ani.

Chiar dacă a moştenit bunul gust în materie de modă, micuţa apelează şi la serviciile unui stilist. De câteva luni, fiica lui Ingrid Vlasov a început colaborarea cu Răzvan Firea, fiul vitreg al Gabrielei Firea, care este în această industrie de câţiva ani.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: noelle vlasov , fashionista
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!