Maffashion, spectaculoasă în colecţia "Desert Storm" dedicată festivalurilor

  • 57 afişări
10 mai 2018 Alexandra Necsoiu
Maffashion, spectaculoasă în colecţia "Desert Storm" dedicată festivalurilor

Galerie foto

vezi galeria 11 foto

Sezonul festivalurilor a început oficial! Muzica, stilul, personalitatea şi caracterul sunt la fel de importante. Julia Kuczyńska, una dintre cele mai renumite vedete social media din Polonia, cunoscută pe Internet şi ca Maffashion, un simbol al modei de festival, este acum şi vedeta campaniei celei mai recente colecţii-capsulă Reserved. Stilul ei este apreciat şi prezentat în întreaga lume ca nou, surprinzător şi întotdeauna în armonie cu cele mai recente tendinţe.

„Este posibil să nu fie uşor!” - a comentat ea despre participarea la proiectul dedicat festivalului. Dar Julia l-a dus la bun sfârşit cu mult succes.

„Crearea unei sesiuni pe cont propriu pentru noua colecţie capsulă a brandului a fost o provocare pentru mine, atât o responsabilitate, cât şi o experienţă interesantă. Am ştiut încă de la început ce vreau să obţin. Am format o echipă de 8 persoane şi am ales spaţiul pitoresc din Mallorca ca loc de filmare. Am avut şansa de a planifica totul singură şi am abordat acest lucru cu toată responsabilitatea!", a continuat Julia

Este momentul să vă împachetaţi rucsacul şi să urmaţi paşii lui Maff în căutarea unei aventuri muzicale la modă.

Ediţia pentru festival este plină de accente în culori puternice, slogane expresive şi stiluri care subliniază puterea feminină. Printre ţinutele confortabile inspirate de stilul stradal şi costumele originale din audienţa festivalului, vom găsi atât seturi supradimensionate, cât şi elemente strânse pe piele - flexibile, care aderă la corp. Futurismul combinat cu nostalgia anilor '90, iar elementele sportive sunt puse în contrast de denim şi de şireturile decorative.

Colecţia „Desert Storm” te poartă într-o vacanţă lipsită de griji, oferind un răgaz de la uniformele de şcoală sau de birou, încălcând toate regulile codului oficial de îmbrăcăminte. Topurile scurte cu bretele sau cu mâneci largi de kimono mult iubite de bloggeri, pantalonii scurţi cu franjuri şi vestele în două nuanţe de albastru, materialele argintii, cosmice şi elementele de îmbrăcăminte militară formează un stil coerent, ideal în cele mai fierbinţi zile muzicale ale anului.

Cadrul este marcat de o paletă mică de culori, dar selecţionate cu mare atenţie: nuanţe de portocale coapte, alb clasic cu accente negre contrastante (inclusiv inscripţii pe mâneci, picioare sau manşete), bej nisip şi argintiu rece. Sunt importante suprafeţe mari de culoare care construiesc întreaga siluetă. Din garderoba festivalului nu trebuie să lipsească un hoodie (în două variante: un hoodie complet portocaliu şi un hoodie alb cu glugă argintie) şi o jachetă din denim (într-o formă scurtă, având dantelă pe spate, şi buzunarele din faţă cusute în diagonală). Modelul camuflaj câştigă o imagine nouă, una mai grafică, cu o nuanţă consistentă de portocaliu, în ton cu restul colecţiei, şi linii amuzante care depăşesc zonele grafice.

Colecţia este împodobită cu accesorii practice: o geantă moale matlasată şi un rucsac fabricat din ţesătură argintie, precum şi papucii inscripţionaţi cu umor „Jet Lag”. Indiferent de fusul orar şi de locul în care vă aflaţi, este timpul să vă pregătiţi propria hartă a festivalului!

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: colectie , festival , muzica , desert storm
Comentarii / 1
  • reply Camila Rodela 14 mai 2018 / 02:31

    Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să…

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!