Meghan Markle, impresionantă în vizita de la Edinburgh într-o haină Burberry cu imprimeu tartan

  • 1193 afişări
14 februarie 2018 Alexandra Necsoiu
Meghan Markle, impresionantă în vizita de la Edinburgh într-o haină Burberry cu imprimeu tartan

Galerie foto

Meghan Markle, impresionantă în vizita de la Edinburgh într-o haină Burberry cu imprimeu tartan (galerie foto)Meghan Markle, impresionantă în vizita de la Edinburgh într-o haină Burberry cu imprimeu tartan (galerie foto)Meghan Markle, impresionantă în vizita de la Edinburgh într-o haină Burberry cu imprimeu tartan (galerie foto)Meghan Markle, impresionantă în vizita de la Edinburgh într-o haină Burberry cu imprimeu tartan (galerie foto)

Meghan Markle devine rapid un fashion icon datorită stilului ei elegant şi a notelor personale pe care le păstrează în ţinutele pe care le adoptă, indiferent dacă încalcă sau nu protocolul.

În timpul turului regal din Edinburgh, alături de Prinţul Harry, actriţa a optat pentru o haină ultra-stylish cu imprimeu tartan în duo verde-negru. Modelul aparţine casei de modă Burberry şi costă 2.240 de euro, iar alegerea a fost una ideală pentru prima sa vizită pe plaiuri scoţiene.

Alături de această jachetă, Meghan a ales să poarte o pereche de pantaloni negri, evazaţi şi cu talie înaltă, alături de o maletă clasică. Pentru a completa ţinuta, accesoriul pe care l-a ales şi care a epuizat instant stocurile a fost o geantă mini Strathberry, în valoare de aproape 500 de euro, în nuanţă verde închis.

Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 1
  • Va oferim urgent lucru complet pe internet: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email:onlineproiect86@gmail.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!