Melania Trump, apariţie impresionantă la Casa Albă într-o rochie de 1,795 de dolari

  • 3230 afişări
26 iulie 2017
Melania Trump, apariţie impresionantă la Casa Albă într-o rochie de 1,795 de dolari

Melania Trump a revenit la responsabilităţile pe care le are ca Primă Doamnă, iar alături de soţul ei, Preşedintele Donald Trump, a fost surprinsă la Casa Albă într-o rochie florală de culoare roz.

Prima Doamnă, în vârstă de 47 de ani, a adus un aer proaspăt de vară ţinutei sale şi, în ciuda temperaturilor ridicate, aceasta a ales să poarte o rochie semnată Monique Lhuillier, în valoare de 1,795 de dolari.

Melania a ales să accesorizeze ţinuta cu o pereche de ochelari de soare negri şi o pereche de pantofi stiletto de culoare roz, Christian Louboutin.  Pe lângă inelul de logodnă, prima doamnă a optat pentru bijuterii fine, lăsând rochia să vorbească de la sine.

Foto: Hepta

Galerie foto

Melania Trump, apariţie impresionantă la Casa Albă într-o rochie de 1,795 de dolari (galerie foto)Melania Trump, apariţie impresionantă la Casa Albă într-o rochie de 1,795 de dolari (galerie foto)Melania Trump, apariţie impresionantă la Casa Albă într-o rochie de 1,795 de dolari (galerie foto)Melania Trump, apariţie impresionantă la Casa Albă într-o rochie de 1,795 de dolari (galerie foto)

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 1
  • Oferim munca pe internet: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: mireamihalcea@gmail.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!