Ce să nu porţi în vacanţa de vară

  • 4297 afişări
Ce să nu porţi în vacanţa de vară

Piesele vestimentare la care trebuie să renunţi în funcţie de destinaţie.

Departe de trend-urile sezoniere, eticheta modei din anumite zone ale lumii se ghidează mai ales după tradiţii străvechi şi legi stricte.

Cultura ţărilor arabe, temperaturile foarte ridicate şi dogmele religioase ne îndeamnă să nu putrăm, sau chiar ne interzic, anumite ţinute perfect normale în Europa sau SUA.
Dacă plănuieşti o vacanţă într-una din aceste destinaţii, te sfătuiesc să ţii cont de tips-urile noastre de călătorie.

Poţi afla mai multe detalii din galeria foto de mai jos:

 

 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 3
  • E important pentru tine calitatea imbracamintei?Atunci Magazinul http://shoptime.md/ iti vine in ajutor cu o gama larga de hainute din bumbac pentru tine si micutul tau.

  • Aceasta oportunitate este numai pentru oamenii ambitiosi, calmi, rabdatori, deschisi la noi oportunitati, capabili sa inteleaga doar cateva idei simple. Activitatea este foarte simpla si se poate desfasura in timpul liber. Este timpul sa castigi bani! Cand doresti cu cea mai mare seriozitate detalii despre acest loc de munca, part-time sau full-time, trimite INFO la adresa de email: corana22@yahoo.com

  • Ce e cu articolul asta atat de prost?

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!