Loredana Novotni, prezenţa „all red” la AVANPREMIERE 11

  • 141 afişări
Loredana Novotni, prezenţa „all red” la AVANPREMIERE 11

10 decembrie 2012 Elena Mihaila Redactor

Una dintre colecţiile ultimei ediţii a Galei AVANPREMIERE a fost cea a Loredanei Novotni, invitata specială venită din Spania. Aceasta s-a afirmat cu o colecţie impunătoare, „all red”, care aduce aminte de amprenta Ultimului Rege, Valentino.

Piesele colecţiei sacRED îşi au originea în arta precolumbiană. După cum o caracterizează şi titlul, roşul este mai mult decât o culoare, în cazul acestui concept din spatele colecţiei SACRED – este un simbol al imortalităţii. Se evocă relaţia cer-pământ, materie-spirit, trup-suflet. Culoarea roşie are un rol fundamental în lucrările Loredanei, fiind culoarea focului şi a sângelui, a dragostei şi a vieţii, a speranţei şi a sacrificiului.

Editorialul a fost realizat cu puţin timp înaintea Galei de către Roxana Enache. Roxana Enache este unul dintre cei 3 fotografi invitaţi să participe pe data de 13 decembrie la cross - shooting-ul de după această ediţie a Galei.

Cross-shooting-ul va avea loc la serele Bell'Agio Casa. Alături de Roxana Enache au mai fost invitaţi să fotografieze creativ şi atipic propunerile din cadrul Galei cu numărul 11, fotografii Andreea Retinschi şi Vali Bărbulescu.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: loredana novotni , rochii rosii
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!