Palarii by Kristina Dragomir disponibile online

Palarii by Kristina Dragomir disponibile online

Palarii by Kristina Gragomir available online

22 august 2011 Luiza Burhai Redactor

Kristina si palariile create de ea sunt o prezenta aparte: picaturi de cerneala intr-un pahar de apa limpede…fascinante, contagioase si pline de personalitate.

Kristina Dragomir a studiat arta, a absolvit Estetica si Arta Sociologica, alegand din anul 2006 sa-si urmeze chemarea de a realiza palarii, traindu-si visul: "voi face capetele sa fie frumoase, nu voi face palarii frumoase".

Definita prin excelenta ca accesoriu cu puteri magice, palaria devine si in acest caz un pretios pretext al elegantei, evidentiat prin puritatea formelor si armonia estetica a elementelor care compun colectia.

Folosind diferite structuri din pene decupate in forme sculpturale si dispuse in jocuri echilibrate de culoare, designul acestei colectii de palarii armonizeaza intr-o executie estetica si tehnica impecabila, forme fluide combinate cu forme geometrice construite pe structuri din materiale delicate. In plus, prin armonia designului si prin cromatica bine dozata, fiecare piesa a colectiei devine usor de asortat unei tinute feminine si rafinate.

Acum, Kristina Dragomir vine mai aproape de tine prin realizarea unei serii limitate pentru Molecule F.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: palarii , kristina dragomir , molecule f
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!