Români mândri în ie: cum am purtat ia pe 17 mai

 • 3134 afişări
Români mândri în ie: cum am purtat ia pe 17 mai

Când am pornit campania “Iac-aşa e IA mea” ne-am gândit că avem un proiect frumos, românesc, de suflet, şi speram ca şi cititorii noştri să îl aprecieze. Nu ne-am aşteptat însă să aibă un impact atât de puternic şi să avem atât de multe mesaje de apreciere.

“Fiind o revistă 100% românească, am considerat normal să susţinem reinterpretarea fashion a iei româneşti, mai ales că mari designeri internaţionali au folosit ia în colecţii importante.

Campania are ca mesaj următoarea idee: esti româncă? Fii mândră de asta! Poartă ie pe 17 mai, oriunde te-ai afla, să arătăm lumii cum arată frumuseţea în româneşte”, ne-a incurajat Andreea Esca, directorul editorial al revistei The One.

Pe 17 mai am purtat cu mândrie ia românească şi mare ne-a fost bucuria să aflăm că şi voi, cititorii noştri, aţi făcut la fel. Am primit e-mailuri şi mesaje de felicitare pe pagina noastră de Facebook, dar si multe, multe poze cu voi, purtând cu mândrie un element atât de important din portul nostru popular.

În galeria foto veţi vedea imaginile primite în redacţie, majoritatea dintre ele sunt făcute chiar în acea zi, o “dovadă” a îmbrăţişării ideii campaniei, însă sunt şi alte fotografii pe care le-am primit şi care înfăţişează români din diaspora care poartă cu mândrie portul tradiţional cu ocaziile în care promovează cultura şi folclorul românesc.

Vă mulţumim tuturor şi ne dorim să reluăm împreună această reuşită, transmiţând astfel, generaţiilor următoare un mesaj important pentru educaţia lor: “Mândriţi-vă, pentru că avem cu ce!”


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: ie , campanie
Comentarii / 6
 • Cautam din timp moderatori de anunturi. Cerem seriozitate.Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: adi_uifelean@yahoo.com

 • Esti in cautarea unei rochii pentru cea mai tare petrecere atunci va recomand magazinul http://www.shoptime.md/haine-pentru-femei/rochii/

 • Folosit corespunzător, creierul nostru incredibil ne poate conduce de la sărăcie la bogăţie. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: pas_oniska@yahoo.com

 • Te-ai saturat sa depinzi de altii?Ai vrea sa devii propriul tau stapan?
  Acum ai sansa.Ramai la locul de munca pana demarezi afacerea si apoi vei vedea
  ca nu mai merita stresul si timpul pierdut. Se lucreaza de acasa aprox 3 ore pe zi.
  Nu este necesara experienta.Cu cunostinte minime PC,si o instruire gratuita oferita
  sub forma unor lectii prin mail, o sa incepi sa lucrezi doar pentru tine.Trimite textul
  “INFO” la adresa de email: stefan_sarvari@yahoo.com

 • http://blackoutlet.ro/fake-jimmy-choo/

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!