Nicole Kidman, pe covorul roşu, în sandale desperecheate

  • 5008 afişări
18 septembrie 2017

Nicole Kidman, pe covorul roşu, în sandale desperecheate

Galerie foto

Nicole Kidman, pe covorul roşu, în sandale desperecheateNicole Kidman, pe covorul roşu, în sandale desperecheateNicole Kidman, pe covorul roşu, în sandale desperecheateNicole Kidman, pe covorul roşu, în sandale desperecheate


Nicole Kidman a purtat, pe covorul roşu de la Premiile Emmy, o ciudată pereche de sandale semnate Calvin Klein.
 

Foto: Hepta
Actriţa de 50 de ani, care a obţinut statueta pentru cea mai bună actriţă într-un serial, a purtat sandale roz, de modele diferite.

Una dintre acestea avea detalii strălucitoare pe breteaua din faţă, iar cealaltă avea acelaşi model pe cureaua de la gleznă.

Cu toate acestea, fanii au rămas confuzi, iar Twitter-ul a fost împânzit cu tot felul de opinii legate de bizara pereche de sandale. Încălţările lui Nicole nu au fost singurul lucru controversat al serii - actriţa s-a sărutat pasional cu actorul Alexander Skarsgard pe buze, deşi soţul ei era chiar lângă ea, iar în timpul discursului de mulţumire, a uitat să-şi menţioneze cei doi copii pe care i-a adoptat împreună cu Tom Cruise, Isabella şi Connor.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: nicole kidman , sandale
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!