Noua colecţie Philipp Plain la New York Fashion Week. Irina Shayk a defilat alături de un robot

  • 110 afişări
13 februarie 2018
Noua colecţie Philipp Plain la New York Fashion Week. Irina Shayk a defilat alături de un robot

Galerie foto

Noua colecţie Philipp Plain la New York Fashion Week. Irina Shayk a defilat alături de un robot (galerie foto)Noua colecţie Philipp Plain la New York Fashion Week. Irina Shayk a defilat alături de un robot (galerie foto)Noua colecţie Philipp Plain la New York Fashion Week. Irina Shayk a defilat alături de un robot (galerie foto)Noua colecţie Philipp Plain la New York Fashion Week. Irina Shayk a defilat alături de un robot (galerie foto)

Prezentarea noii colecţii Philipp Plein de la New York Fashion Week a avut loc într-un cadru spectaculos, elementul de rezistenţă fiind apariţia modelului Irina Shayk care a defilat alături de un robot.

Designerul şi-a dorit ca prezentarea noii sale colecţii să fie dusă la un alt nivel, acesta jonglând cu mixul dintre jocurile olimpice şi viitorul robotizat al planetei. Catwalk-ul a fost acoperit cu zăpadă artificial unde o navă spaţială enormă în care erau modelele a aterizat ca acestea să-şi înceapă defilarea.

Invitată la această prezentare a fost şi Adelina Pestriţu, care a participat şi la petrecerea exclusivistă dinaintea show-ului.

Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 2
  • Selectam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

  • Va oferim urgent lucru complet online: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: onlineproiect86@gmail.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!