Oscar 2018: Cel mai bine îmbrăcate. Vedetele au strălucit, la propriu, pe covorul roşu

  • 2353 afişări
05 martie 2018


Oscar 2018: Cel mai bine îmbrăcate. Vedetele au strălucit, la propriu, pe covorul roşu

Galerie foto

vezi galeria 18 foto

 

Oscar 2018. Cele mai îndrăgite vedete au defilat pe covorul roşu la cea de-a 90-a ediţie a premiilor Oscar, strălucind la propriu în ţinutele lor fabuloase.

Foto: Hepta

Printre cele mai bine îmbrăcată s-au numărat Jennifer Lawrence, Sandra Bullock sau Gal Gadot, răvăşitoare în rochiile lor metalice.


Oscar 2018. Aceastei ediţii a premiilor Oscar nu i-a lipsit, cu siguranţă, strălucirea. Arătând ca o adevărată divă, Jennifer Lawrece a păşit pe covorul roşu într-o superbă rochie aurie Dior pre-Fall 2018, la care a asortat o pereche de sandale delicate şi un colier. Sandra Bullock,  Lupita Nyong'o şi Gal Gadot au avut, de asemenea, ţinute aurii sau argintii. 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 1
  • Selectam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!