PRADA: noua colecţie de toamnă 2017 pe podiumul din Milano

 • 1303 afişări
PRADA: noua colecţie de toamnă 2017 pe podiumul din Milano

28 februarie 2017 Alexandra Necsoiu

Noua colecţie de toamnă 2017 semnată Prada pune foarte mult accentul pe accesorii şi, de data aceasta, vom întâlni detalii din blană la aproape orice piesă vestimentară sau accesoriu, fie că este vorba de o căciulă sau o pereche de cizme.

De asemenea, texturile pline de culoare şi extrem de sexy au ieşit în evidenţă într-o manieră plină de creativitate, iar blocurile de culoare, reuşesc  să anime ţinutele de pe podiumul din Milano.

Foto: Hepta

Galerie foto

vezi galeria 16 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 3
 • reply HENRIETTA FERNANDO 26 martie 2017 / 05:44

  Bună ziua,
  Cautati o companie de împrumut privat reputație și acreditat care oferă împrumuturi pentru oportunitate de timp de viață. Noi oferim toate tipurile de împrumut într-un mod foarte rapid și ușor, credit de nevoi personale, credit auto, Acasă împrumut, student de împrumut, de afaceri de împrumut, împrumut de investiții, consolidarea datoriilor, și multe altele. Ați fost respinse de bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau un credit ipotecar? Căutarea nu mai mult ca noi suntem aici pentru a face toate necazurile tale financiare, un lucru din trecut. Oferim împrumut de la 5000 de euro la 50.000.000 de euro, la o rată a dobânzii extrem de împrumut de 2%.
  Contactati-ne azi prin e-mail nostru acum și vom fi bucuroși să vă problemele financiare și de domeniul trecutului.
  Nici o verificare de credit este necesar, 100% garantat.

  E-mail-ne pe: (henriettafernandoloanfirm@gmail.com)

 • Super reduceri de primavara doar in magazinul de imbracaminte pentri femei si copii http://shoptime.md/

 • Oportunitate excelenta pentru anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: onlineproiect86@gmail.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!