Sheikha Raya Al Khalifa, prinţesa din Orientul Mijlociu cu cel mai influent stil vestimentar

  • 1459 afişări
Sheikha Raya Al Khalifa, prinţesa din Orientul Mijlociu cu cel mai influent stil vestimentar

08 august 2017
Sheikha Raya Al Khalifa, prinţesă şi style icon internaţional, este una dintre femeile cu cea mai fabuloasă garderobă din lume. 
 
Născută în Bahrain, Raya şi-a petrecut majoritatea timpului împărţindu-se între Londra şi Florida, locurile în care a crescut. În prezent, prinţesa este stabilită în Qatar.
 
Stilul său vestimentar este unul electric şi cu accente influente din întreaga lume pe care le-a dobândit de-a lungul călătoriilor sale. Toate acestea au contribuit la crearea unui stil de viaţă unic şi plin de inspiraţie. Mamă a doi copii, Raya are întotdeauna grijă să-şi îmbrace fiii cu stil.

Galerie foto

Sheikha Raya Al Khalifa, prinţesa din Orientul Mijlociu cu cel mai influent stil vestimentar (galerie foto)Sheikha Raya Al Khalifa, prinţesa din Orientul Mijlociu cu cel mai influent stil vestimentar (galerie foto)Sheikha Raya Al Khalifa, prinţesa din Orientul Mijlociu cu cel mai influent stil vestimentar (galerie foto)Sheikha Raya Al Khalifa, prinţesa din Orientul Mijlociu cu cel mai influent stil vestimentar (galerie foto)
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!