Adriana este street chic

Concurs street chic - aprilie - câştigă o poşetă Audrey şi un portofel My Lady! - Adriana-Carmen,Stoicescu-adry_anna21@yahoo.com
22 martie 2014

Adriana poarta rochie - Persunmall, geanta - C&A, balerini - New Yorker, ochelari - H&M.

Comenteaza Am mai scris despre: street chic
Comentarii / 4
  • Premiul este atractiv. Tinuta votata este feminina, atragatoare si practica. Succes participantelor.

  • reply mihaelanicoletihan 05 aprilie 2014 / 02:23

    trebuie sa imi cumpar sandale o pereche si o pereche de pantofi sanda pentru dupa paste,medicamentele pe trei luni plus celelalte medicamente pentru ochi diabet cu bani sa platesc mobilele darile sa o ajut pe mama.

  • reply mihaelanicoletihan 05 aprilie 2014 / 02:18

    Imi doresc foarte mult acest premiu de la revista, ar fi un cadou frumos pentru mine.Eu ma imbrac de la obor saui de la de,lfinului sau din alte piete cu fuste pe elastic,bluze helanci pulovere sau de la hala traian de la butic din statia lui 133.Imi doresc si eu ceva mai frumos,dela magazine dar nu gasesc,ori nu imi vin ori sunt foarte scumpe si nu imi permit

  • reply mihaelanicoletihan 05 aprilie 2014 / 02:12

    Imi doresc foarte mult poseta Andrey si portofelul My lady si imi place foarte mult revista dumneavoastra,o citesc ma uit la poze, este foarte interesanta ,frumoasa cu poze interesante,placuta si viu colorata.

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!