Tendinţe 2016: cele mai importante modele în materie de încălţăminte

  • 10739 afişări
Tendinţe 2016: cele mai importante modele în materie de încălţăminte

25 februarie 2016

Dacă ar fi să facem o recapitulare cu ceea ce ni s-a pregătit în materie de modă în acest an, printre favorite se numără încă o dată pastelurile, imprimeurile florale  şi denimul, ţinutele transparente, accentele metalice şi multe altele. Însă, până acum, nu am adus în discuţie elementul de la care porneşte o întreagă  ţinută- pantofii. Tocmai de aceea, am pregătit un articol în care vom aduce în discuţie principalele modele care vor fi un must al sezonului.

Accente Western

Cel puţin în sezonul de vară vor fi cel mai des întâlnite, aşa că, dacă încă nu ai o pereche de ghete cowboy, încă mai ai timp pentru a-ţi achiziţiona una. Poţi opta pentru modele simple sau încărcate cu accesorii şi, nu uita că acestea îţi permit să le porţi oricum îţi doreşti. Alege acest tip de ghete începând cu ţinutele ultra feminine, până la jeanşi şi geacă de piele.

Saboţi

Ei bine, ne vom concentra asupra acestor  modele nu doar în sezonul cald, ci şi în această iarnă, iar dacă îţi este teamă de temperaturile scăzute, poţi arunca o privire asupra colecţiei de toamnă/iarnă de la Chanel de unde, cu siguranţă te vei  putea inspira din modelele cu atingeri feminine, franţuzeşti şi sexy. Fie că vorbim de tocuri subţiri sau foarte groase, ideal este să alegem să purtăm saboţi care să ne reflecte personalitatea .

Catarame

Ce-i drept, în acest sezon, cataramele nu sunt valabile doar la încălţăminte, ci şi la haine. Pe lângă asta, cel mai imporant este faptul că pantofii cu cataramă oferă acest detaliu care aduc un plus ţinutei noastre indiferent ce am purta. Fie că vorbim de pantofi cu toc sau sandale joase, dacă vor avea ca element de detaliu catarama, picioarele tale vor dobândi un aspect foarte sexy.

Imprimeuri etnice

Dacă stăm să ne gândim, imprimeurile tradiţionale sunt un must în acest sezon asa că, de ce nu ar fi şi în materie de încălţăminte? Avantajul acestui trend este că nu te va plictisi niciodată, deoarece se inspiră din toate culturile şi re-elaborează costumele tradiţionale cu un aer modern şi futuristic. Dacă vrei să obţii un aspect ultacool, atunci e musai să alături pantofilor pe care îi porţi piese vestimentare sau accesorii cu imprimeuri din culturi diferite. Vei obţine un mix modern şi interesant.

Încrucişări

Dacă te numeri printre iubitoarele de sandale joase, atunci trebuie să ştii că sezonul acesta va fi de partea ta. Vei întâlni nenumărate modele simple care vor aduce ţinutei un aer complex fără prea mult efort. Pe lângă asta, foarte multe modele interesante vor întâmpina noul sezon, acestea fiind fie de tip grany, cu încrucişări chiar pe degete, fie cu platformă sau accente etnice.

Accente argintii

Probabil deja ştiţi despre ce este vorba, cât de uşor se pot purta accentele metalice, în special cele argintii. De data aceasta le vom întâlni şi în materie de încălţăminte, unde sunt alăturate fie espadrilelor, pantofilor casual sau chiar şi celor cu toc.

Foto: Pinterest

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: pantofi , incaltaminte , tendinte , primavara
Comentarii / 1
Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!