Tendinţe 2016: Rochii de mireasă cu valuri de tul

  • 1803 afişări
Tendinţe 2016: Rochii de mireasă cu valuri de tul

07 ianuarie 2016

Pentru nunţile anului 2016, designerii au trimis mireasa convenţională într-o dimensiune a modei de ceremonie îmbrăcând-o în rochii inspirate din lumea plină de mistere, istorii, culoare, prospeţime, dinamism dar şi aristocratism omniprezent a Occidentului Romantic.

Multe dintre detaliile adăugate sunt folosite pentru a crea straturi şi a oferi volum rochiilor de mireasă. Fie că au optat pentru detalii florale din dantelă aplicată care creează un efect de inflorescenţă, tridimensional, fie că au folosit alte ornamente sau s-au jucat cu valuri de tul pe fuste ample ataşate unor body-uri care îmbrăţişează trupul, efectul este magic.

În acest registru de modernitate şi unicitate propuse mireselor anului 2016 se încadrează şi colecţia Nataliei Vasiliev, care va fi prezentă pe podium la Bucharest Bridal Fashion Show.

Colecţia se adresează unor femei iubitoare de culori profunde şi contraste intense  între tonuri: transparent şi opac, masculin şi feminin, volume grafice şi mulaje anatomizante. Liniile sunt clare, îmbinând stilul minimal cu unul romantic fresh, forţa volumelor masculine cu senzualitatea transparenţelor ultra feminine. Se pune accentul pe limpezimea propunerilor, poezia ansamblurilor în totalitate, complexitatea arabescurilor de tipar, accentele renascentiste, modernismul culorii şi tăieturilor, păstrându-şi însă aerul aristocrat.

“Cred în armonia perfectă între personajul Mireasa şi costumul ei - Rochia de Mireasa - în frumuseţea ei recognoscibilă, fragilitatea ei, echilibrul perfect între detalii, feminitatea ei absolută. Restul sunt doar încercări. Unic e cel ce-şi asumă Unicitatea în Armonie”, spune Natalia Vasiliev.

Aplicaţiile florale vor fi întotdeauna elemente statement pentru rochiile de mireasă, dar aceste ornamente tridimensionale dau creaţiilor aspectul modern incontestabil.

Întreaga colecţie a Nataliei Vasiliev cât şi tendinţele 2016 gravitează în jurul detaliilor soft care creează fluiditate. Fustele suprapuse au revenit în forţă cu straturi delicate de tul, mătase şi organza realizând un final apoteotic în prezentările designerilor pentru acest sezon. 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 1
  • bună
    ŞTI, IA TIMP PENTRU A CITI
    Am informat la toate, care sunt în căutarea pentru un împrumut de bani între special, în cele din urmă ieşi din dificultăţile care determina băncile de respingerea de înregistrări pentru a aplica pentru fondurile, acum mai multe griji. Un singur creditor, onest, sincer şi sincer să contactaţi doamna SOPPELSA AURÉLIE, Director al grupului financiar & investiţii împrumut pentru toate (GF & IPT) am primit meu imprumut de 10.000 de euro la ea pentru că am avut de a face credite la banca mea, că I nu poate rambursa şi mai sunt conectat la banca mea şi văzut că am nevoie urgent de bani pentru proiectul meu şi să se stabilească meu datorii la Banca si apoi terminat meu construi şi reporniți activitatea mea. Sincer, eu sunt destul de mulţumit după 48 de ore cu aceasta doamna, şi am vorbit cu mai mulţi colegi care au primit împrumuturi la acest Madame fără griji deoarece conditiile sunt foarte favorabile. Ei cer pentru împrumuturi din 2000 EUR la 9.000.000 euro cu o dobândă de 2-3% în funcţie de cantitatea rambursabil de la 2 la 30 de ani. Am plecat adresa pentru a trimite cererile dvs.

    E-Mail: în servicepret@hotmail.com


    PS: trece ştiri cu prietenii, vecinii, colegii şi părinţii, şi vă puteţi împărtăşi, de asemenea, acest mesaj, pentru cei sau că va fi nevoie să contactaţi ei lui adresa de poştă electronică.

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!