Tendinţe 2017: genţile care reprezintă un must have în garderoba feminină

  • 1504 afişări
Tendinţe 2017: genţile care reprezintă un must have în garderoba feminină

09 februarie 2017 Alexandra Necsoiu

Anul 2017 graviteză în jurul unei atitudini puternice şi, tocmai de aceea, trebuie să acordăm atenţie genţilor pe care le avem în garderobă sau pe care urmează să le achiziţionăm. Tonuri puternice, detalii emblematice, dar mai ales designul structurat, toate acestea trebuie să se regăsească în acest an în garderoba ta.

Genţi cu broderii şi accente pop-art. Atât motivele florale, cât şi cele pop-art reprezintă un must have în anul 2017 aşa că, nu ezita să-ţi achiziţionezi o geantă cu un design îndrăzneţ şi creativ.

Genţi rotunde. Fie că este vorba de imprimeuri sau chiar de forma în sine, genţile cu un design rotund au cucerit deja podiumurile şi, în curând, vor face acelaşi lucru şi cu rafturile magazinelor şi garderoba feminină. Dacă te-ai îndrăgostit deja de acest model, optează pentru o geantă neagră pentru a o putea purta în orice ţinută în următoarele luni rămase ale anului 2017 (cel puţin).

Genţi din piele cu deschidere laterală. Iată un model clasic, feminin şi funcţional căruia i s-au adus câteva modificări şi anume, tonurile unice de culoare. Să nu uităm că, în anul 2017, cele mai întâlnite nuanţe vor fi galben aprins şi roz bombon.

Genţile micro mini. Dacă în anul ce a trecut genţile de mici dimensiuni au dominat garderoba feminină, anul acesta, dimensiunile vor fi şi mai mici. Ce-i drept, design-ul simplist ne poate învăţa cum să călătorim fără prea multe lucruri inutile după noi. Un lipstick şi cardul de credit sunt tot ce ai nevoie.

Genţi shopper viu colorate. Orice geantă de mari dimensiuni este alegerea ideală pentru a arăta spectaculos şi, de data aceasta, pentru a aduce un aer proaspăt ţinutei, poţi opta cu încredere pentru nuanţe puternice. Alege să porţi modele cu flori, dungi, capse sau orice alt detaliu care să iasă în evidenţă.

Genţi care imită obiecte şi animale. La fel ca în anul 2016, genţile care imită obiecte şi animale vor continua să fie un must have în garderoba feminină. Ei bine, se pare că, marii designeri oferă şansa oricărei femei de a regăsi copilul din ea, aceste genţi fiind, mai degrabă, asemănătoare jucăriilor.

Foto: Pinterest

Galerie foto

vezi galeria 7 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: tendinte 2017 , genti , design
Comentarii / 2
  • Accesoriul este foarte important la imbracaminte, nu putem iesii n oras fara a avea ceva in mina, o gentuta mica sau una mare, magazinul http://shoptime.md/ va prezinta o gama lara de imbracaminte si accesorii, personal cumpar si ramin satisfacuta!

  • Bani online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:onlineproiect86@gmail.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!