Tendinţe 2018: propuneri senzaţionale ale marilor designeri pentru viitoarele mirese

  • 647 afişări
Tendinţe 2018: propuneri senzaţionale ale marilor designeri pentru viitoarele mirese

12 octombrie 2017

Galerie foto

vezi galeria 9 foto

Pentru anul 2018, marii designeri vin cu propuneri senzaţionale pentru viitoarele mirese, iar tendinţele prezente la Fashion Week sunt o încântare pentru orice femeie.

Detaliile spectaculoase şi inedite vor face difierenţa, iar în anul 2018, dantela va domina în alegerile pentru mirese. De asemenea, aplicaţiile florale sunt şi ele nelipsite din context, iar pentru un look plin de inspiraţie şi un aer vintage, rochiile de mireasă cu capă din voal vor fi un must-have.

Să nu uităm că şi accesoriile au un rol foarte important, iar cerceii de mari dimensiuni şi cu detalii preţioase se află în capul listei.

Penele şi mânecile bufante sau de tip clopot au fost un adevărat deliciu pentru orice piesă vestimentară din garderoba feminină, iar pentru anul care urmează, acestea vor fi integrate şi în rochiile de mireasă.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 1
  • Oferta exclusiva! Sistem automat de lucru! Oportunitate ce merita verificata. Daca eziti, pierzi oportunitatea! Functioneaza garantat! Informatii adi_uifelean@yahoo.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!