Victoria Beckham a fost decorată cu Ordinul Imperiului Britanic din partea Prinţului William

  • 170 afişări
Victoria Beckham a fost decorată cu Ordinul Imperiului Britanic din partea Prinţului William

21 aprilie 2017

La scurt timp după aniversarea sa de 43 de ani, creatoarea de modă Victoria Beckham a fost decorată cu Ordinul Imperiului Britanic din partea Prinţului William. Ceremonia de investire a avut loc la Palatul Buckingham unde, designer-ul i-a călcat pe urme soţului său, fostul fotbalist David Beckham.

După ceremonie, Victoria a declarat că se simte ”onorată” pentru atribuirea acestui titlu prestigios.

”A fost o adevărată plăcere să fiu prezentă azi la Palatul Buckingham. Sunt mândră să fiu britanică şi onorată să primesc acest Ordin din partea Ducelui de Cambridge. Dacă visezi departe şi munceşti din greu poţi să atingi obiective înalte. Sunt foarte fericită să împart această ocazia specială cu părinţii şi şotul meu: fără dragostea şi sprijinul lor, nimic nu ar fi fost posibil”.

După ce a dominat industria muzicală în calitate de membră a grupului Spice Girls, Victoria Beckham a devenit o personalitate marcată şi în industria modei. Nu este prima dată când Victoria Beckham primeşte onoruri pentru contribuţia ei în această industrie.

Prima sa colecţie de haine a fost lansată în anul 2008, în cadrul Săptămânii Modei de la New York.

Foto: Instagram/ Pinterest

Galerie foto

vezi galeria 5 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!