Victoria Beckham, gest emoţionant faţă de familia ei la New York Fashion Week

  • 175 afişări
13 februarie 2018
Victoria Beckham, gest emoţionant faţă de familia ei la New York Fashion Week

Galerie foto

vezi galeria 6 foto

Chiar dacă la prezentarea de modă a noii colecţii semnată Victoria Beckham de la New York Fashion Week s-a aflat în primul rând Anna Wintour, designerul a fost şi mai entuziasmată să vadă că alături de ea se află familia care o susţine pe deplin.

La lansarea noii sale colecţii de la Fashion Week, Victoria Beckham i-a avut alături nu doar pe soţul ei, ci şi pe copiii săi, Harper (6), Cruz (12) şi Romeo (15). La finalul prezentării, Victoria a făcut un gest emoţionant pentru familia ei, oprindu-se la fiecare în parte pentru a le oferi sărutări şi îmbrăţişări.

De asemenea, designerul a postat pe contul său de Instagram câteva cadre surprinse în spatele scenei, în care apar cei trei copii şi descrierea “Cei mai duri critici ai mei”.

Foto: Hepta

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: victoria beckham , prezentare
Comentarii / 2
  • Selectam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

  • Va oferim urgent lucru complet online: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email:onlineproiect86@gmail.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!