Horoscop

Nicio zi fără horoscop! Fie că citeşti pagina de horoscop săptămânal sau cea de horoscop lunar, consultă astrele pentru a lua cele mai bune decizii cu privire la acţiunile tale din viitor, pentru a afla ce planete tranzitează zodia ta şi cum te influenţează trecerea lor.
 

Horoscop - ultimele articole
 • 3 bărbaţi din zodiac care îţi vor aduce neplăceri în pat Horoscop 3 bărbaţi din zodiac care îţi vor aduce neplăceri în pat

  Femeile nu sunt doar în căutarea unui bărbat care să le facă fericite în viaţa de cuplu, ci au nevoie de un bărbat care să le satisfacă în dormitor şi să le facă să se simtă speciale. Bineînţeles, prin actul sexual, acestea vor să simtă nu doar plăcere, ci şi emoţii şi afecţiune din partea partenerilor. Cu toate astea, trei nativi din zodiac îţi vor aduce numai neplăceri în dormitor aşa că, evită-I pe cât de mult posibil!

 • 

Zodia care în luna mai va avea parte de câştiguri financiare considerabile
Horoscop Zodia care în luna mai va avea parte de câştiguri financiare considerabile

  Cei născuţi în această zodie sunt foarte buni administratori, fiind oamenii ideali pentru operaţiuni financiare.

 • TOP 3 cele mai infidele zodii în luna mai Horoscop TOP 3 cele mai infidele zodii în luna mai

  Oricine a fost înşelat măcar o dată în viaţă ştie cât de dureros este ca încrederea şi sentimentele să-ţi fie trădate. O astfel de dezamăgire te face mult mai precaut, chiar suspicios, în relaţiile viitoare şi mai atent la cele mai mici detalii. În luna mai, trei nativi ai zodiacului vor călca strâmb şi vor fi predispuşi infidelităţii.

 • Nativul din zodiac care-şi va găsi marea dragoste de Paşte Horoscop Nativul din zodiac care-şi va găsi marea dragoste de Paşte

  Legăturile care se stabilesc în preajma sărbătorilor de Paşte sunt cunoscute pentru faptul că rezistă în timp. De exemplu, relaţiile de Paşte sunt cele mai puternice, legate de o iubire veşnică, care trece peste orice obstacol şi care durează toată viaţa.

 • Cel mai nepotrivit cuplu în funcţie de zodie Horoscop Cel mai nepotrivit cuplu în funcţie de zodie

  Cel puţin o dată-n viaţă, cu toţii am avut parte de o relaţie de cuplu nereuşită. Oricât de mult ne-am fi străduit ca aceasta să funcţioneze, pur şi simplu n-a mers, iar despărţirea a fost iminentă.

 • Cel mai ruşinos secret al zodiei Fecioară Horoscop Cel mai ruşinos secret al zodiei Fecioară

  Fiecare persoană are defectele sale, dar mai ales secrete. Iar dacă unii dintre noi tindem să păstrăm secretele altora, alţii caută să ascundă anumite aspecte ruşinoase.

 • Nativul din zodiac care va avea parte de cel mai mare ghinion în luna aprilie Horoscop Nativul din zodiac care va avea parte de cel mai mare ghinion în luna aprilie

  Pentru unii native din zodiac, luna aprilie poate fi o period dificilă, iar dacă în luna martie s-a confruntat cu dificultăţi, în luna aprilie, va avea chiar mai mult de furcă.

 • Femeia din zodiac care slăbeşte cel mai uşor Horoscop Femeia din zodiac care slăbeşte cel mai uşor

  Multe femei trec prin perioade ăn care lupta cu kilogramele în plus poate fi o adevărată bătaie de cap şi, pe când unele se înfometează, ţin diete stricte sau fac exerciţii fizice, iar rezultatele nu sunt vizibile instant, altele se bucură de siluete de invidia.

 • Femeia din zodiac predispusă să înşele toată viaţa Horoscop Femeia din zodiac predispusă să înşele toată viaţa

  Indiferent de modul în care decurge relaţia cu partenerul, de multe ori, suntem tentate să ne dorim braţele altui bărbat. Şi, în timp ce unele femei reuşesc să-şi găasească locul doar în braţele persoanei potrivite, altele vor fi greu de stăpânit şi vor înşela toată viaţa.

 • TOP 3 zodii care vor avea parte de bani în luna aprilie Horoscop TOP 3 zodii care vor avea parte de bani în luna aprilie

  În luna aprilie, la capitolul bani, trei dintre nativii zodiacului vor avea parte de mari surprize şi bucurii financiare. Pe lângă faptul că vor reuşi să stea departe de datorii, vor achiziţiona tot ce-şi doresc pentru ei şi cei apropiaţi.