Horoscop

Nicio zi fără horoscop! Fie că citeşti pagina de horoscop săptămânal sau cea de horoscop lunar, consultă astrele pentru a lua cele mai bune decizii cu privire la acţiunile tale din viitor, pentru a afla ce planete tranzitează zodia ta şi cum te influenţează trecerea lor.
 

Horoscop - ultimele articole
 • Nativul din zodiac care se îndrăgosteşte de cine nu trebuie Horoscop Nativul din zodiac care se îndrăgosteşte de cine nu trebuie

  Oricine a trecut printr-o dezamăgire în dragoste şi, de multe ori, se întâmplă să credem că persoana care se află lângă noi este cea potrivită, dar pe parcurs, ajungem să ne dăm seama că ne-am înşelat cu privire la acest aspect. Iată care este nativul din zodiac care se îndrăgosteşte de persoana nepotrivită şi suferă din dragoste.

 • Nativul din zodiac care face sex de la prima întâlnire Horoscop Nativul din zodiac care face sex de la prima întâlnire

  Lipsit de prejudecăţi şi întotdeauna dornic să trăiască fiecare clipă la intensitate maximă, unul dintre nativii zodiacului este pregătit oricând să facă sex de la prima întâlnire, acesta punând foarte mare preţ pe satisfacţia personlă. Dintre toţi nativii zodiacului, cel care nu se dă înapoi de la sex pentru nimic în lume este nativul Taur. Nativii din această zodie iubesc să facă sex şi, dacă fizicul nu le-ar impune nişte limite, ar încerca non-stop să-şi satisfacă această plăcere. Poate nu reuşeşte să aibă tot timpul activitate, aşa cum îşi doreşte, dar sigur se visează în poziţii noi şi depăşindu-şi propriile recorduri.

 • Nativul din zodiac care întotdeauna crede că are dreptate Horoscop Nativul din zodiac care întotdeauna crede că are dreptate

  Trebuie să recunoaştem că atunci când avem dreptate într-o anumită conversaţie ne aduce o satisfacţie foarte mare, mai ales atunci când suntem convinşi de cunoştinţele pe care le deţinem şi când acestea sunt corecte şi ne putem baza pe ele. Cu toate astea, există un nativ al zodiacului care încearcă prin manipulare să le arate celor din jur că întotdeauna are dreptate chiar şi atunci când nu are, folosindu-se, bineînţeles, de toate cunoştinţele pe care le deţine.

 • TOP 5 zodii favorizate în luna martie Horoscop TOP 5 zodii favorizate în luna martie

  În fiecare lună astrele ne surprind atât plăcut, cât şi neplăcut, iar de data aceasta, în luna martie, norocul se îndreaptă asupra câtorva nativi ai zodiacului care vor fi favorizaţi şi-şi vor putea rezolva probleme, în timp ce alţii se vor preocupa mai mult de succesul în carieră.

 • Ce calităţi şi defecte au femeile în cuplu în funcţie de luna în care s-au născut Horoscop Ce calităţi şi defecte au femeile în cuplu în funcţie de luna în care s-au născut

  Se spune că secretul unei relaţii reuşite poate sta şi în compatibilitatea zodiacală, iar calităţile şi defectele fiecărui nativ pot produce schimbări uriaşe în relaţia de cuplu. Cu toate astea, abia atunci când suntem conştienţi de ele, încercăm să facem cele mai bune alegeri pentru relaţia pe care o avem. Iată care sunt calităţile şi defectele în cuplu ale femeilor în funcţie de luna în care s-au născut, potrivit stayhealth.net.

 • TOP 3 zodii care vor avea parte de o primăvară de vis Horoscop TOP 3 zodii care vor avea parte de o primăvară de vis

  Dacă în ultima perioadă nu le-a mers deloc bine, de data aceasta, odată cu venirea primăverii, soarele îndrăzneşte să răsară şi pe strada lor. Iată care sunt cei 3 nativi din zodiac care vor avea parte de o primăvară de vis.

 • TOP 3 zodii norocoase în luna martie Horoscop TOP 3 zodii norocoase în luna martie

  Se pare că, în aceast an, trei nativi din zodiac vor avea parte de un început de primăvară aşa cum se cuvine. Când vine vorba de dragoste, bani sau carieră, norocul a dat peste ei aşa cum nu se aşteptau. Iată care sunt zodiile care vor avea un parte de noroc în luna martie.

 • Zodiile îţi spun cât de kinky eşti Horoscop Zodiile îţi spun cât de kinky eşti

  Eşti tandră şi senzuală în dormitor sau “obraznică” între aşternuturi? Iată ce îţi dezvăluie astrele:

 • Cum suporţi sigurătatea în funcţie de zodie Horoscop Cum suporţi sigurătatea în funcţie de zodie

  În zilele noastre tot mai mulţi adulţi tineri optează pentru celibat, se concentrează pe carieră, iar căsătoria şi întemeierea unei familii rămân pe locurile codaşe. Presiunea din trecut a dispărut, fiecare îşi ia viaţa în propriile mâini, iar singurătatea nu mai este privită ca un lucru rău.

 • Ce ţinută ţi se potriveşte dacă eşti în zodia Berbec Horoscop Ce ţinută ţi se potriveşte dacă eşti în zodia Berbec

  Femeia Berbec adoră să se îmbrace casual şi are nevoie mereu de un accesoriu vestimentar în zona capului: şapcă, căciulă, pălărie, bentiţă. Preferă încălţămintea uşoară, dar la evenimente ştiu cum să facă o impresie bună şi să se îmbrace impecabil.