3 zodii care ar putea să facă lumea mai bună

 • 13249 afişări
3 zodii care ar putea să facă lumea mai bună

08 martie 2016

Nativii acestor zodii au fost înzestraţi de astre fie cu o doză mare de ingeniozitate şi creativitate, fie cu o dorinţă puternică de a se pune în slujba celor din jur. De multe ori, aceste persoane par inadaptate la societate, dar mulţi nativi din aceste trei zodii au înfăptuit ceva măreţ pentru umanitate. Iată la ce zodii ne referim:

Vărsător

Acest semn este cunoscut ca fiind semnul geniului şi aşa şi este, căci mai mult de jumătate dintre cei mai celebri oameni ai lumii sunt născuţi în Vărsător sau au ascendent în Vărsător.

Vărsătorul este şi semnul umanităţii, ceea ce înseamnă că aceşti nativi iubesc oamenii şi luptă pentru drepturile lor. Aceşti nativi sunt unii dintre cei mai inteligenţi oameni din tot zodiacul. Au capacitatea de a ridica întrebări profunde despre existenţa umană şi vor căuta întotdeauna să atingă idealul, atât în iubire, cât şi în carieră.  

Personalităţi născute în zodia Vărsător: Abraham Lincoln, Ion Luca Caragiale, Florin Piersic, Dan Puric, Abraham Lincoln, Regele Ludovic al XV-lea, Ronald Reagan, Boris Elţîn, W.A. Mozart, Franklin D. Roosevelt, Virginia Woolf, Charles Dickens, Thomas Alva Edison, Jules Verne, Oprah Winfrey.

Peşti

Peştii s-ar putea numi înţelepţii zodiacului, pentru că au o capacitate mare de empatie şi reuşesc să vadă clar lucruri pe care ceilalţi nu le văd, iar sfaturile lor sunt demne de luat în seamă.

Cei născuţi sub constelaţia Peştilor obţin de multe ori onoruri prin ei înşişi, pentru că aprofundează tot ceea ce are legătură cu artele, ştiinţele sau literatura. Peştii au un fel unic de a vedea lucrurile, pentru că sunt deschişi spre o altă lume, foarte greu de descifrat. 

Personalităţi născute în zodia Peşti: Albert Einstein, Steve Jobs Michelangelo.

Capricorn

Nativul Capricorn are un profund simţ al datoriei şi este foarte conştiincios, iar dacă astrele i-au oferit inspiraţia necesară poate concepe adevărate opere de artă.

Capricornul ştie să impună respect prin felul său de a fi, prin modul în care îşi înţelege sarcinile şi prin rolul pe care-l are într-un grup poate dobândi un prestigiu fără egal. Deşi pare rece şi distant, nativul Capricorn empatizează uşor cu cei din jurul lui şi nu ezită să le vină în ajutor, atunci când i se oferă ocazia.

Personalităţi născute în zodia Peşti: Mihai Eminescu, Louis Pasteur, Isaac Newton, Benjamin Franklin, Împărăteasa Elisabeta a Rusiei.

Foto: Pinterest.ro

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 5
 • Mihai Eminescu nu a fost născut în zodia Peștilor. El s-a născut pe 15 Ianuarie...Capricorn.

 • MESAJ SPECIAL!!! Operatori Online pentru promovarea cartilor electronice, pe piata interna si mondiala.
  Avem nevoie de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere. Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: nproiect@yahoo.com

 • reply Ma nage rLeagu e. ro 15 martie 2016 / 07:35

  Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
  _.__ Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League sau un trofeu real pe care il poti primi jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit:
  Ma nage rLeague. ro

 • Interesant...
  Nicolae Ceausescu - varsator, Lenuta - Capricorn. Nu-i asa c-au facut lumea mai buna?

 • Vrei sa câstigi bani în timpul liber? Nimic mai simplu: vino în echipa noastra, studiaza cele 12 lectii
  pe care ti le oferim gratis si vei avea instrumentele necesare … SPOR LA TREABA SI LA BANI!!!!
  NU îti oferim bani, ci posibilitatea de a munci 2-3 ore pe zi în timpul tau liber, acasa, pentru a câstica bani!
  Cautam urgent colaboratori part-time pentru activitati de promovarea electronica a cartilor.
  Acest proiect vizeaza si piata americana a cartilor electronice. Oferim contract de comision.
  Îti trebuie doar un calculator cu conexiune Internet, cunostinte minime de utilizare PC,
  perseverenta si rabdare. Poti câstiga între 100 si 285 EURO înca din prima luna,
  sau 25000 EURO înca din primul an. Începe chiar acum trimitand mesajul “Detalii PROIECT”
  la una dintre adresele de e-mail: proiect.online_2016@yahoo.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!