4 motive să nu te cuplezi cu un bărbat în zodia Gemeni

  • 2196 afişări
4 motive să nu te cuplezi cu un bărbat în zodia Gemeni

31 iulie 2017

Pentru multe femei, bărbatul Gemeni poate părea bărbatul ideal, asta pentru că firea sa duală îl face diferit faţă de ceilalţi bărbaţi şi extrem de atrăgător şi misterios. Observă orice detaliu al partenerei şi este foarte atent cu aceasta, reuşind în orice moment să o facă să se simtă ca o prinţesă. Cu toate astea, nu trebuie să vă lăsaţi păcălite. Iată patru motive pentru care să nu te cuplezi cu un bărbat în zodia Gemeni!

Flirtează. Mult. De fapt, flirtul este cea mai mare problem a lor. Să nu crezi că eşti singura femeie care s-a topit în faţa charmului său, iar dacă flirtează cu tine, o face pentru că este un maestru în arta flirtului şi iubeşte să-şi privească victimele. Să nu uităm, pe lângă flirt, bărbatul Gemeni adoră să fie în centrul atenţiei.

Este schimbător. Iată un aspect care-ţi va da bătăi de cap. Va fi foarte dificil să ţii pasul cu el pentru că schimbările sunt ceea ce-l reprezintă. De pe o zi pe alta îşi poate schimba ideile, jobul, sentimentele şi trebuie să fii pregătită pentru orice.

Este copilăros. Bărbatul Gemeni are inima unui copil şi niciodată nu se va maturiza. Nu pentru că nu poate, ci pentru că nu vrea. Încearcă să-l priveşti de aproape şi vei pătrunde cu uşurinţă în lumea lui tânără, jucăuşă şi plină de idei nebune. Pe lângă asta, ştii cum sta treaba cu copiii: au nevoie în permanenţă de atenţie şi protecţie, iar o femeie nu-şi doreşte o viaţă lângă un astfel de bărbat.

Se joacă cu minţile femeilor. Odată ce ai pătruns în jocul loc, nu mai este cale de ieşire. Bărbatul Gemeni poate pune stăpânire cu uşurinţă pe mintea unei femei şi-i va face plăcere să savureze din plin momentul maipulării. Mai ales atunci când regulile jocului sunt făcute de el. Nu este chiar atât de emotive pe cât pare, iar dacă-ţi dă impresia că îl cunoşti şi că ştii ce gândeşte, te va surprinde când te aştepţi mai puţin.

 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!