5 zodii puţin nebune! Vezi de ce!

 • 37011 afişări
5 zodii puţin nebune! Vezi de ce!

22 februarie 2017

Fiecare zodie are o doză de nebunie, dar unele excelează la acest capitol! Iată care sunt zodiile cele mai nebune din tot zodiacul şi de ce:

Scorpion

Nativul Scorpion are mereu la îndemână un ac plin de venin, pe care nu ezită să îl folosească. Este imprevizibil, cu un orgoliu foarte mare şi nu uită şi nu iartă uşor. Dacă ai supărat un Scorpion e bine să-ţi păzeşti spatele! Scorpionul este capabil de cele mai malefice planuri de răzbunare, pe care, în funcţie de nivelul de nebunie, le va pune în aplicare. 

Citeşte mai mult despre Femeia Scorpion

Rac

Nativul Rac se poate transforma uşor într-un obsedat. Această predispoziţie spre obsesie vine dintr-o nevoie foarte mare de afecţiune a acestui nativ. Într-o relaţie de cuplu, Racul caută un partener puternic, pe care să se poată baza, de aceea poate deveni dependent. Dacă este părăsit, Racul se va transforma în cel mai crunt duşman şi va găsi cele mai perfide metode de răzbunare.

Citeşte mai mult despre Femeia Rac

Berbec

Nativul Berbec îşi doreşte să conducă lumea. Este adevărat că poate să fie un lider bun, dacă îşi va păstra o conduită morală. Dacă însă se va centra mult pe sine, Berbecul va deveni un fin manipulator, un stăpân de sclavi, un dictator fără milă.

Citeşte mai mult despre Femeia Berbec

Leu

Nativul Leu este prin definiţie un excentric, un hedonist, un mare iubitor de plăceri. Leul are un singur ţel: să se simtă bine! Un Leu răsfăţat fără măsură în copilărie poate deveni un adult iresponsabil şi fără limite. Din acest motiv poate cauza multă suferinţă celor din jur.

Citeşte mai mult despre Femeia Leu

Vărsător

Nativul Vărsător are o nebunie nativă pe care cu greu o poate ţine sub control. Iubeşte aventura, noul, experienţele diverse, aşa că va porni în căutarea lor. Vărsătorul nu cunoaşte frica şi se poate aventura în cele mai periculoase situaţii de viaţă.

Citeşte mai mult despre Femeia Vărsător

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 1
 • Daca iubesti cartile, aceasta oferta este pentru tine!
  Cautam colaboratori pentru publicare anunturi, intr-un proiect ce vizeaza piata internationala de carte electronica.
  Se lucreaza de acasa 2-3 ore pe zi.
  Ai nevoie de calculator, internet, rabdare si perseverenta.
  Asiguram instruire gratuita si contract de comision.
  Cere acum informatii la adresa: lhogea@yahoo.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!