Atracţie irezistibilă între două zodii extrem de diferite

  • 23977 afişări
Atracţie irezistibilă între două zodii extrem de diferite

16 februarie 2016

Întâlnirea dintre un nativ Vărsător şi un nativ Rac poate să fie o adevărată revelaţie, care să marcheze începutul unei poveşti de amor de cinci stele! Atracţia dintre cei doi este una irezistibilă, greu de stăpânit.

O posibilă relaţie între cei doi va îmbina profunzimea trăirilor cu pasiunea, pentru că atracţia sexuală este una intensă. Această atracţie şi fascinaţie vine din faptul că amândoi au personalităţi complexe şi extrem de diferite. Amândoi au stiluri foarte diferite de cunoaştere a lumii: dacă Vărsătorul este aventuros şi independent, Racul este delicat, sensibil şi creativ. Nativul Rac are nevoie de un ataşament profund, trainic, aşa că aventurosul Vărsător l-ar putea răvăşi şi debusola.

Felul de a fi al Racului plin de căldură şi gentileţe îi va da fiori pe spate Vărsătorului, chiar dacă el este mai detaşat emoţional şi independent.

Exaltările sexuale vor fi încurajate de disponibilitatea Racului de a se alatura pasiunii neobişnuite a Vărsătorului. Cu toate acestea, nevoia Racului de a găsi un teren stabil, în care să îşi arate sensibilitatea şi emotivitatea, nu se potriveşte cu forţa cerebrală şi nonconformistă a Vărsătorului.

Nativul Vărsător trebuie să dea dovadă de multă răbdare, pentru a accepta o relaţie pe termen lung cu Racul, în timp ce acesta trebuie să înveţe să-l accepte pe Vărsător aşa cum este.

Nevoia de libertate şi independenţă a Vărsătorului îl poate speria pe Rac, care va căuta să-şi posede şi să-şi controleze partenerul.

Sfatul astrologului! Această relaţie se poate dovedi una dintre cele mai bune alegeri cât timp cei doi nativi vor învăţa să-şi respecte unicitatea. Călătoriile, vacanţele petrecute împreună reprezintă cheia reuşitei, pentru că experienţele noi pot rezolva orice aparentă incompatibilitate.

Citeşte mai mult despre Femeia Vărsător şi Rac

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 1
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 27 februarie 2016 / 01:10

    Best next-gen online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    __ __ Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League sau un trofeu real pe care il poti castiga jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit:
    Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!