Cea mai ''ascuţită'' zodie! Nimeni nu îi poate suferi!

 • 45100 afişări
Cea mai ''ascuţită'' zodie! Nimeni nu îi poate suferi!

15 februarie 2016

Nativii născuţi sub influenţa acestei zodii sunt perfecţionişti, ambiţioşi, orgolioşi, încăpăţânaţi, introvertiţi, cu un spirit critic dezvoltat şi cu o personalitate pe măsură. De multe ori, atitudinea lor ascuţită şi puternică este un motiv suficient să nu le fie foarte simpatici celor din jur. Probabil v-aţi dat seama că vorbim despre nativul Capricorn.

Când un Capricorn pare că te priveşte de sus s-ar putea să fie doar din dorinţa lui de a avea o privire de ansamblu şi a înţelege mai bine lucrurile. Să nu uităm să imaginea reprezentativă a acestei zodii este o capră de munte, care iubeşte înălţimile şi singurătatea. Aparenta lui aroganţă este doar un scut care îl protejează de o intruziune în universul său aparte. Dincolo de aparenta răceală, femeia Capricorn este una sensibilă, caldă, gata să ofere şi să primească afecţiune.

În situaţii limită, femeia Capricorn ştie cum să-ţi păstreze calmul, tactul şi diplomaţia. Din cauza acestei stăpîniri de sine, cei din jur o pot acuza de superficialitate şi prefăcătorie. Viaţa alături de un Capricorn nu este una uşoară, pentru că nativul este foarte greu de satisfăcut şi cere foarte mult de la partener.

Fiind un semn de pământ, Capricornul este foarte orientat spre rezultat, analitic şi pragmatic. Foarte rar prinzi un Capricorn pe picior greşit pentru că el ştie să-şi calculeze acţiunile şi să nu se arunce în situaţii necunoscute. Deşi mulţi nativi nu îl pot suferi, Capricornul poate să fie un prieten de nădejde tocmai când alţii se aşteaptă mai puţin.

Citeşte totul despre Femeia Capricorn

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 7
 • si tu scarba care ai scris articolul asta...cam cum mort***iii mat***ii ai ajuns tu la concluzia ca ni´meni nu ii sufera!??!
  futu***te_n gura de basina obosita...
  daca ar fi dupa mine, ai scrie maxim pe fruntea ta ...
  cine si mai ales ce m**ortii matiii iti da tie dreptul sa jignesti si sa faci astfel de afirmatii defaimatoare la niste oameni pe care nu ii cunosti!?!?! Ai cunoscut tu toti capricornii din lume"!? ai fost tu pe treaba ta si ei te-au marginalizat!?!? Ca***cat de om care esti tu si cu tot internetul si libertatea voastra la exprimare care din pct vostru de vedere inseamna sa jigniti pe cine vreti si sa va dati cu parerea despre orice ...fie ca intelegeti , va pricepeti sau nu!
  zdreanta!!!!

 • Mai da voi sunteti nesimtiti!??! cum sa faceti mah astfel de comentarii de parca zici ca vb despre ceva atat de abominabil precum lipsa de educatie (care clar in cz vostru exista). Pai bine mai naparcilor si marlanilor...da voi toti ati vrea sa fiti indragiti...si pentru esecuri si pentru lene si pentru rautate si pentru prostie...si pentru Dumnezeu mai stie ce. Dar ati fost careva la inaltimea asteptarilor si ati fost desconsiderati?!!? Ati fost voi asa cum trebuie si a venit un astfel de reprezentant sa va treaca pe voi cu vederea?! Este prima data in viata mea cand las un coment undeva...dar voi chiar sunteti ceva iesit din comun...nu am putut sa ma abtin. Daca era ceva de capul vostru, nu vi-se parea nimeni arogant pentru ca si voi ati fost la fel de siguri pe voi. Dar fiind niste lepre care va vreti a fi tratati precum mari regi...normal ca aveti impresia mereu ca cineva va priveste nu stiu cum!!! Martafoilor. Va simtiti jigniti? Da noi cum credeti ca ne simtim cand dupa ce repetam unui dobitoc de 3 ori o chestie cu tot cu detalii si justificari...boul urmatoarea data ridica aceeasi problema in discutie!?!? si se ascunde in spatele faptului ca el vrea sa faca precum crede el si nu ca altul...desi dobitocul nu are nici un argument sau justificare conform careia s-ar preta sa faca asa cum agandit. Voi asta nu intelegeti!!! Vreti ceva, vreti sa fiti apreciati...invatati sa luptati si nu doar sa va vaicariti, invatati sa va sustineti punctul de vedere cu argumente logice...nu…

 • Ce comentarii sinistre ati lasat despre zodia asta :)))

 • Pai, alaturi de scorpion, capra e cel mai nasol semn tot zodiacul.

 • Am cunoscut o familie in Cluj, au un ansamblu de copii. Amandoi Capricorni. Asa cum spuneti mai sus: calca pe cadavre sa-si atinga scopul. Nimeni din cei ce ii cunosc nu ii suporta. Doi infumurati care jignesc si umilesc pe cei din jur pentru marire. Au mers prin lume pe bani publici sa fie pupati in fund si sa se plimbe fara sa dea un ban din buzunar. Folclorul e o sursa de afaceri pentru ei.

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!